logo

Chanel goes flat

Sătul de toate platformele și tocurile care creează o personificare a turnului Eiffel în lumea modei, designerul Karl Lagerfeld a folosit pentru noua colecție Haute Couture, doar balerini puțini stilizați. Pe acestia i-a asortat cât se poate de bine cu ținutele impecabile de la renumita casă de modă.

Nu au fost folosite simple bucăți de țesătură, ci materiale brodate. La această colecție s-au folosit aproximativ zece milioane de mărgele și pentru că e Haute Couture, vă dați seama că totul a fost hand made. Rezultatul a fost literalmente fabulos.

Aceste combinații de materiale, paleta cromatică deschisă și multe alte detalii adunate la un loc mă fac să îmi imaginez că fiecare model și ținuta de pe el, nu este altceva decât o picătură luminoasă de rouă de pe o pânză de paianjen.

Această lumină care a apărut în cursul Haute Couture Fashion Week nu era o simplă iluminare, ci și o ușurare a materialelor și culorilor. Toate modelele care prezintă pentru alți designeri celebrii purtând tocuri înalte, machiaje extravagante și culori violente, de data aceasta pentru Chanel nu sunt altceva decât niște adolescente care se încalță cu balerini negrii și își iau o rochiță drăguță și young, care efectiv le arată vârsta.

by Angelo S.Leave a Reply