logo

Concurs – photo shooting pentru tine

Flashme.ro creste atat in membrii echipei, cat si prin numarul de clickuri si articole bune. Suntem deci o echipa tare creativa si muncitoare si avem multe surprize placute pentru voi.

Una dintre surprize o lansam acum pentru voi, sub forma de concurs.

E si luna femeii cand de obicei sarbatorim frumosul si normal, asteptam cu nerabdare venirea primaverii cu mai multe grade cu plus. De ce sa nu imortalizam acest frumos in niste poze interesante si profi?

… Suspans…

Oferim 2 photo shootinguri speciale cu 2 dintre fotografii nostrii: Andrei Chirvas si Vlad Gherman.

Cum participati?

 • Lasa un comentariu la acest post cu link catre profilul tau de pe facebook.
 • Pe facebook alegi o poza in care iti place cum ai iesit si taguiesti contul nostru de facebook “I’ve been flashed” –
 • daca nu suntem prieteni inca, trebuie sa ne dai friend request ca sa ne poti taggui.
 • daca ai profilul pus pe privat, poti sa iti pui albumul in care apare poza pe public, pentru a o putea vedea.
 • Durata de inscriere va fi de 2 saptamani, sau poate chiar mai putin, daca fotografii nostrii isi gasesc modele. Asa ca grabiti-va sa comentati si sa taguiti poze 😉
 • Daca vor, pot participa si baieti 😉
 • Se poate ca fotografilor sa le placa de mai multi dintre voi si sa facem mai multe shootinguri, sau sa facem un shoot de grup, cu mai multi dintre voi.

Temele shootingului le vom anunta dupa ce vom vedea cine se inscrie, dupa ce suntem aproape siguri de persoanele pe care le alegem, deoarece tema trebuia sa fie potrivita cu modele.

Nu cautam neaparat modele care au mai pozat, e un bonus si asta, ajuta la portofoliu, dar ne-ar placea sa se inscrie si persoane care n-au treaba cu lumea modei, dar ar vrea un shooting profi.

Shootingul va avea loc in principiu dupa ce va alegem, in functie de tema, si de vreme – daca va fi ceva pozat in aer liber.

Vlad ne-a dezvaluit ca ar vrea sa faca ceva in miscare, ceva in aer liber.

Iar Andrei ne va surprinde cu o tema mai mult decat creativa. El e pasionat de fashion si de conceptual, asa ca va fi un shooting unde e nevoie de indrazneala.
Las pozele lui Andrei sa vorbeasca de la sine, sa vedeti cam ce face el.

Peste cateva zile veti vedea tot la noi, un shooting tare misto, facut de Andrei cu 3 baieti frumosi in ipostaze interesante.

Pana atunci, asteptam sa va inscrieti, asteptam comentarii si multe poze taguite!

Sa va anuntati prietenii!26 Responses to “Concurs – photo shooting pentru tine”

  • Nicole says:

   o idee buna;) cat despre Andrei….si munk sa nu am cuvinte se vede ca ceea ce face, face cu placere ….si se vad si rezultatele:)felicitari echipei

 1. Ale says:

  facebook.com/alexandra.bercean

 2. Serge says:

  http://www.facebook.com/profile.php?id=100001539082805 

  Apreciez foarte mult ideea voastra si ma incanta sa vad ca exista initiativa! Poza pe care o propun eu e doar provizorie, am de gand, in cursul saptamanii viitoare sa propun o alta poza pentru concurs ! :)

Leave a Reply