logo

The making of Minimal Influences

O parte din echipa flashme.ro se aduna, cu mic cu mare, mai in putere, mai cu paracetamoale, cu ustensile si cu voie-buna, in capatul lumii intr-o fabrica pentru un photoshooting. Toate astea se intamplau intr-o sfanta zi de sambata, fiecare incercand sa isi revina dupa noaptea de vineri.

Ale noastre trei modele: doi Vlazi si-un Angelo cu hainele in geanta, aranjati, fardati si cu imaginatie, au inceput sa se eschibitioneze in fata fotografului. Eu personal tare m-am incurcat in strazi si adrese si-am ajuns cu intarzierede-o ora la locatie. Au urmat 4 ore (pentru cei ce erau deja la locul faptei, 5 ore) de multe grade-n minus, cu multe haine schimbate si locatii diferite, dar condimentate cu multe rasete si glume. Pe ritmuri de Lady Gaga, baietii nostri au pozat ca adevarati profesionisti. Chiar daca temperatura ne era mai degraba inamic si fugeam in jurul focului (un fel de soba improvizata) ori de cate ori nu nu aveam de tinut niciun palton/telefon/umbrela si alte aparate si ustensile ajutatoare. La numaratoare am iesit fix 4 fete (impresionate peste masura de imaginatia si dezinvoltura baietilor) si 4 baieti care se straduiau sa fie seriosi in fata bliturilor, cu toate ca era destul de greu de obtinut acest lucru cu noi amuzate prin preajma.

Fotograful, pe numele lui Andrei Chirvas, cand glumet, cand foarte serios, se cocota si el pe fel de fel de fiare, isi muta aparatura de colo colo, reusind sa ne ameteasca. Cei doi Vlazi care pozau, trebuiau identificati, asa ca am avut Vlad1 si Vlad2, insa de la lipsa caldurii, ii incurcam tot la 5 minute si nu stiam cine cu cine si despre cine vorbeste, asa ca am hotarat sa renuntam si sa ramana un Vlad simplu si un Vlad Alex.

Ei bine, Vlad Alex a dat dovada de un professionalism iesit din comun si putere mare de concentrare cand e vorba de pozat, iar noi ne tot intrebam “Oare peste cine am dat aici?” si ne aliniam ca-n filmele cu prosti sa vedem ce pozitii mai adopta ( ca o facea cu o naturalete iesita din comun). Era omul care parca s-a nascut pozand, cum am glumit cu el toata ziua si o facea foarte bine, pentru ca altfel nu reusea sa-l impresioneze pana si pe Andrei, care a mentionat ca n-a mai lucrat cu baieti care sa stie intr-adevar sa pozeze atat de bine. Nici Angelo si Vlad nu s-au lasat mai prejos. Vlad probabil a rabdat cel mai mult frig, pentru ca la un moment dat, designerul (Angelo), l-a imbracat doar cu o simpla vesta si asa a fost nevoit sa coboare si la subsol, unde odata cu noi coborau si gradele in termometre. Noi cu paltoane, uneori si cu ale lor peste ale noastre, dardaiam din toate incheieturile, iar ei rezistau eroic in ciorapi, ba chiar reuseau sa mascheze faptul ca le ingheta fiecare fir de par. Angelo nu avea nicio treaba in fata camerei, ba chiar cand isi aprindea o tigara, Lady Gaga era mic copil pe langa atitudinea pe care reusea sa o adopte.

Cand ne mutam de la o locatie la alta, tot pe ritmuri de Alejandro, tot glumind, am stabilit si un top 3 al expresiilor zilei de shooting. Ei bine, astea le-am pastra totusi pentru noi, ramanand la stadiul de inside joke, distrandu-ne noi de glumele noastre pe facebook. La un moment dat, undeva spre finalul shootingului, cand am trecut putin si prin razele aspre ale soarelui de martie, am primit si niste gulere, ca probabil Angelo se saturase sa ne auda ca ne plangem din ce in ce mai tare si mai des. Am trecut si noi la un personal photoshooting, mai cu telefoane, in paralel cu baietii, ne distram si noi sa treaca oarecum vremea si sa uitam de frig.

Pe tot parcursul muncii noastre de echipa, Cristina avea grija sa surprinda cele mai interesante cadre si momente, iar ea a inghetat cu mana lipita de un aparat cu care filma tot ce se intampla.

Per total a fost o zi de pozat productiva, amuzanta si care s-a lasat cu multe prietenii inchegate. Desi unii dintre noi ne-am cunoscut atunci pentru prima data, surprinzator sau nu, ne comportam ca si cum ne stiam de o viata si am reusit sa mergem impreuna in aceeasi directie, sa ne mulam pe aceleasi glume si am combinat foarte placutul cu utilul.

Uite asa a iesit un photoshooting de senzatie, care sunt sigura ca o sa scoata de la fiecare dintre voi un dublu WOW si noua o sa ne ofere satisfactia ca nu am rabdat atata frig degeaba. Enjoy!

Echipa prezenta si activa la locul faptei:

Andrei – fotograf

Angelo – designer si model aka Alehandro

Vlad – model infrigurat

Vlad Alex – model eschibitionist

Ruxi – designer cu cheia locatiei

Deea – asistenta cu UGG boots

Cristina – cameraman de ocazie

By Loana – blogger pe post de mc
4 Responses to “The making of Minimal Influences”

  1. Georgi says:

    Ft tare filmuletul.. parca e luat d p fashionTV, arata ft profesional totul..:)

  2. FLo says:

    pe clipul ala scrie cu litere mari FASHION, baietii sunt incredibili.. tinute si locatii interesante, video montat chiar tare.. partea cu slowmotion cu fumul e numai buna de dat pe sticla:)))) intr-un cuvant, o treaba ft buna!!

Leave a Reply