logo

Linkuri must click 2

Ma bucur sa vad ca tot mai multe romance sunt interesate de moda, de felul in care te poti exprima prin imbracaminte si ca au curajul sa experimenteze si sa se joace cu diferite stiluri, combinanad cu succes elemente vintage cu cele din ultimele colectii.

Ce trebuie sa aiba un blog bun? Posesoarea blogului ar trebui sa isi puna amprenta asupra tinutelor, sa vina cu ceva unic,deosebit. De asemenea un blogger bun trebuie sa fie consecvent, postarile trebuie sa fie dese si interesante.

In continuare avem cateva bloguri care merita accesate, pentru a va inspira din tinutele prezentate.

http://www.leblogdebetty.com/en/

Betty este o frantuzoaica pasionata de tot ceea ce inseamna moda si care ne surprinde zilnic cu outifturile sale. Combina cu succes piese vintage cu unele actuale si piese ale unor designeri cunoscuti si alte haine no-name.

http://www.theblondesalad.com/

Chiara de la The Blonde Salad este o italianca pasionata de moda, fiind in momentul actual una din cele mai cunoscute bloggerite.  Spune ca blogul ei este o “ca o salata”, continand ingredient precum outfit-uri, poze din  desele calatorii pe care le face si  idei sau sugestii de shopping.

http://eatsleepwear.wordpress.com/

Kim de la eat.sleep.wear este graphic designer si este, bineinteles, pasionata de tot ceea ce inseamana moda. Tinutele sale sunt unele simple,dar stilate si cu bun gust.

and there will be more…

by Ioana PirleaLeave a Reply