logo

Linkuri must click 3

Inca 3 linkuri trendy, dupa care va las sa descoperiti blogosfera fashionista si sper sa va inspire pentru a va crea tinute cat mai interesante!

http://thrilloftheheel.blogspot.com/

Andreea este posesoarea blogului Thrill of the heel, blog al carui nume vine de la pasiunea ei pentru pantofi, in special pentru cei cu tocul foarte inalt. Are un stil unic si combina cu success haine vintage cu haine ale marilor branduri.

http://www.fashezine.com/

Un alt blog cu personalitate care merita citit este Fashenzine. Posesoarea lui, Ioana iubeste moda, si in general arta si arata acest lucru cu fiecare outfit postat.

http://www.highstreetcardigans.com/

Ana-Maria este mandra posesoare a blogului HighStreetCardigans. Este pasionata de moda, fiind o sursa inepuizabila de inspiratie pentru cititoarele ei. Se imbraca mai mult din magazinele marilor branduri, insa isi lasa amprenta pe fiecare tinuta pe care o imbraca.

Ii place sa poate fuste si rochii si chiar si-a lansat propria linie de rochii, intitulata Snobbish Breakfast.

Ioana PîrleaOne Response to “Linkuri must click 3”

  1. Pop Iulia says:

    Toate trei sunt nişte scumpe şi sunt dovada clară că româncele au stil şi creativitate. Cel mai de apreciat e faptul că nu le deranjează să-şi plimbe ţinutele printre prejudecăţile oamenilor care deobicei presupun că se uită dubios la ele.

    Şi felicitări şi vouă că aţi promovaţi şi blogurile româneşti!

Leave a Reply