logo

Tendintele mele preferate de primăvara 2011

Ah, primăvara! Momentul pe care l-am așteptat cu toții! Momentul în care putem trece în sfârșit la haine mai subțiri! Dar desigur, nu trebuie uitate mult discutatele trend-uri pentru primăvară-vară 2011. Sunt deja stabilite demult, așa că au fost întoarse deja pe toate părțile, au fost catalogate și ierarhizate și acum nu mai rămâne decât să te hotărăști cu ce să începi. Pentru că toate deodată nu merge prea bine.

And oh look, photos of real women, on the street, already wearing spring trends!

Problema cu trend-urile este că foarte puțini oameni au bani să-și schimbe garderoba în fiecare sezon, dar asta nu înseamnă că trebuie să rămâi blocată în trecut. Poți lua detalii și idei de la foarte multe propuneri, pentru orice tip de ținută.Având în vedere că e primăvară, totul se regenerează, totul e nou, de ce nu ai încerca ceva nou și cu stilul de îmbrăcăminte? Am subliniat faptul că această schimbare e subtilă, doar nu renunți la stilul tău personal.


După mai multă documentare am făcut o listă cu trend-urile mele preferate, care mi se par ușor de integrat în multe garderobe și care nu necesită prea multă bătaie de cap. Dar da, trebuie să te gândești puțin la ele. Sigur, mai sunt în trend și fustele mini, poncho-urile, hainele până la pământ și piesele structurate, dar astea mi se par schimbări prea greu de integrat. Să treci de la jeanși și blană la fustă midi și haină lungă pare o schimbare cam radicală.

  Dungi, dar nu orice fel de dungi

Le-am pus separat de celălalte printuri, pentru că cele mai multe nu sunt print-uri propriu-zise. Dungile sunt sezonul acesta doar elemente ale unui ansamblu dacă aș putea spune așa. Evidențiază o anumită siluetă și fac piesele clasice care ar putea deveni monotone să aibă ceva care să le facă extrem de moderne, dar la la fel der versartile.

  Print-urile puternice.

Neobișnite. Îndrăznețe. De la care nu îți mai poți lua ochii!

  Fie că sunt mari, colorate, sau amândouă, print-urile puternice au un impact așa de plăcut asupra unei ținute. După o iarnă de gri și negru sunt ca o gură de aer proaspăt. Așa că dacă îți place rochia aia cu un crazy print, go for it, și poart-o până la epuizare.

   Formal ca și casual

  Aici mă refer în speciale la combinațiile pantaloni negri, cămașă albă, blazer/sacou alb sau negru și must-have: un papion sau o fundă la gât. Pot părea masculine uneori, dar prin detalii devin niște ținute ideale. Sunt foarte simplu de făcut, nu sunt pretențioase, sunt potrivite pentru mai multe ocazii  și arată atât chic!

   Culori puternice. Îndrăznețe. Care se iau după tine!

  Un lucru știu sigur: primăvara asta e primăvara culorilor. Și asta e foarte bine, majoritatea culorilor îi fac pe oameni să arate mai bine, le subliniază ochii sau părul sau mai știu eu ce. În general nu prea are rost să ții cont de lucrurile astea, pentru că dacă sunt puternice, culorile își vor face treaba fără nicio problemă. Portocaliu, roz, verde, toate împreună, ce mai contează, dacă comentează cineva ceva poți să zici că ăsta e ultimul trend și te-ai scos și pari și super-fashionista.(Glumesc, sau nu?) Oricum, o singură piesă, dar care să fie un volum important din ținută, e foarte bine. Volum important înseamnă pantaloni, bluză, haină; sigur vor fi un centru de interes al ținutei fără prea mult efort.

   Pantalonii largi

  Pot fi cu 2 tăișuri, dar au un avantaj foarte mare: te fac să pari mai înaltă și mai slabă. Cei mai mulți sunt prea lungi atunci când îi cumperi, de aceea trebuie să te gândești cu ce fel de pantofi îi vei purta și să îi duci la scurtat. E foarte important să nu îi probezi cu pantofii cu care îi vei purta cel mai mult, deoarece pentru pantofi cu toc vor fi semnificativ mai lungi decât pentru balerini.

  Axi

  *surse foto:

  lookbook.nu

  zara.com  Leave a Reply