logo

Cum văd eu SS 2011. (boys)

* În primul rând trebuie să vă spun ca SS-ul din titlu nu are nicio legătura cu serviciul secret nazist. SS este prescurtarea de la Spring Summer.

Cicatricea lăsată de iarna cea gri şi grea se vindecă încet şi sigur, iar noi am scăpat de heavy layering şi suntem gata să luăm în braţe soarele, cerul albastru şi aerul (cică) proaspăt de primăvară.

Plictisit să văd jeans aici, jeans acolo, Converse sau pantaloni scurţi mi-am zis că sezonul ăsta o dau pe alternative.

În ceea ce priveşte pantalonul scurt, m-am hotărât: nu, nu şi iarăşi nu. Nu degeaba în Grecia nu ai ce căuta cu shorts în taverne, restaurante sau pub-uri. E Grecia oameni buni, unde căldura e lege. După mine, cei scurţi sunt pentru plajă, safari sau plimbări în serile de vară. Să nu ducem casual la extrem, nu?

Până acum am fost obişnuit cu Converse, Converse şi Converse (sandalele râmân cea mai bună alegere pentru vară, atât timp cât sunt chic şi NU din plastic). Nu mă înţelegeţi greşit, ador să-i port, sunt uşori, foarte versatili şi parcă i-aş purta şi la duş. Dar totuşi, parcă e nevoie de o schimbare, schimbare care pare mai aerisită, mai matură şi mai.. 2011.


Vă fac cunoştinţă cu fratele mai grăsuţ al mocasinului,
The Loafer. Eu i-aş purta doar pe negru cu puţină culoare, navy blue şi bineînţeles, culoarea mea favorită, grey. Dacă vreţi să fiţi o pată de culoare, go for it, dar nu uitaţi, totul are o limită, iar capul întors nu înseamnă întotdeauna că ai primit un 10.

Pentru că noi (încă) nu umblăm în chiloţi, am găsit şi o alternativă la blugi.
Vă prezint ultima mea cucerire,
Chinos, Skinny Chinos.
Aceşti pantaloni sunt din bumbac, iar noi cu toţii ştim ce plăcut e materialul, să nu mai zic de armonia de care se bucură piciorul tău la purtat.
Eu deocamdată nu ies din zona mea de confort în privinţa culorilor, astfel rămân adeptul navy blue, grey sau khaki. Asta nu înseamnă că nu aş încerca o pereche roşie sau deep green când sângele funky din mine o ia razna.

În final, eu cred că vara trebuie să abordam un stil vestimentar mai.. light, mai aerisit, dar nu trebuie să pierdem din stil şi gust. Chiar dacă sus sunt doar culori reci, asta nu înseamnă că părţile care atribuie look-ul final nu pot să aducă scânteia necesară. Ziua culori deschise, dinamice, iar seara.. vă las pe voi să va jucaţi cu ţinutele, condimentându-le cu accesoriul potrivit şi atitudinea necesara.

Atât vă rog: nu mai purtaţi în club ochelari de soare, e penibil.

O (primă)vară faină vă doresc !

Kun Alexandru

sursa photo:
www.topman.com3 Responses to “Cum văd eu SS 2011. (boys)”

 1. Angelo S. says:

  Aşa pentru muritorii de rând stilul care îl propui tu este destul de ok, însă accentul cade această primăvară-vară mai mult pe culorile radiante şi anume roşu, verde, albastru, mov, fuxia and so on …
  Tot farmecul e să le combini, eu am început exerciţiul ăsta.

  • kunalex says:

   Well, eu am incercat sa vorbesc de tinute accesibile tuturor, nu neaparat muritorilor de rand,axandu-ma mai mult pe pantaloni/pantofi. Da, sunt de acord, vara asta culorile radiante dau tonul si da, combinatia pe care o faci e tabloul final pe care il prezinti pe runway-ul citadin.

 2. Angelo S. says:

  Ce vrei să insinuezi ?

Leave a Reply