logo

What we like 2

Un astfel de pictorial, nu este doar glorios, ci cu siguranta stie sa vanda acele posete. Make-up senzational – un black and white colorat.

Gloriouse Conformity victoire focx- Fashionising

Intregul pictorial il gasiti aici.

Si pentru ca tot sunt in cautarea unei genti perfecte aceasta se apropie.

Kate Spade bag

Un video mai mult decat util cand ne facem bagajele pentru vara, sau oriunde am merge si avem nevoie de tinute lejere. Putem impacheta o bucata de material din care ies… cate obiecte vestimentare?! Fara ac si ata. Practic!

Dragi fani Mad Men – Banana Republic si-a a lansat in sfarsit aceasta linie care se poate cumpara online. Ciorapeii aia cu bulinute sunt my first choice. 😀

Cei de la Creative Monkeyz au facut un post tare fashionist – cu reclame, incarcate de un aer fashion. Eu am ales cel mai “dulce” ad.

Vara au loc cele mai multe nunti, iar cel mai greu task este gasirea rochiei potrivite. Eu m-am cam saturat de albul pur si imaculat. Preferatele mele raman acestea

Pink – wearing Monique Lhuillier si Gwen Stefani – John Galliano.

Pink wedding dress -Monique Lhuillier

Gwen Stefani - John Galliano

Se pare ca in viitor vom fi machiate de roboti. Nu. Este doar o reclama excelenta care demonstreaza precizia cu care te poti face cu noul Tus Nars. Stiti si voi cat de greu e sa faci acea linie imecabila…care sa mai si semene cu cea de pe celalalt ochi.

Un articol excelent in The Guardian care incearca sa explice  o teorie anti-gay, care se tot vehiculeaza in reviste de moda de feministe – cum ca designerii gay sunt de vina pentru imaginea din ce in ce mai androgina a modelelor de pe runwayuri. Sau pedofilia…

2 randuri la care merita sa ne gandim: The way to extract money from someone is to encourage fear and the desire to control. Fear causes us to buy that which prevents social rejection, to be ahead of the Joneses – deodorant, the latest cut of jeans, the constantly upgrading gadgets.

Uite cat de misto poate arata un magazin care vinde ochelari, din Londra.

Tyra Banks va scoate o carte care se va numi – Modelland si puteti sa citit deja un picut din ea.

Rasfoind veveve-ul cu placere pt voi, a voastra Gloria.Leave a Reply