logo

Insotitor de bord? Trendy!

 saab4_big
   Cu totii ne-am plimbat cu avionul, o data sau de mai multe ori si am vazut pe domnisoara, respectiv domnisorul ce ne servea cu mult respect cafeaua in acel pahar de plastic nesigur si o gustare infasurata bine in plastic. Intrebarea e, stim noi cine sunt ei, in afara avionului? Nu stim de toti, dar stim sigur ca o mare parte din ei sunt sau au fost modele. Da, modele ce mergeau pe runway ziua, iar noaptea mergeau pe runway-ul micut din avion. Majoritatea au reusit sa-si imparta sendinta foto din Paris cu zborul spre Dortmund, sau cu sederea de 3 zile in Turcia cu show-ul de fashion din Milan. Pe langa astea, sa mai spun ca e un job ce iti garanteaza dezvoltarea unui simt imens de responsabilitate, multa distractie si o enciclopedie personala din jurul lumii? Da, la scoala de insotitori de zbor inveti, dar nu intr-un mod monoton sau plictisitor. Totul e user friendly si captivant. Ca orice lucru nou.

cbd8b2141c405730_flight.preview
   Acestea fiind spuse, vrem sa va anuntam ca nu de curand, compania CARPATAIR a demarat o actiune prin doreste sa angajeze insotitori de zbor. Anuntul este urmatorul :

Compania Aeriana Carpatair angajeaza Insotitori de Bord.

Candidatii potriviti:

* Acum au posibilitatea sa candideze fete si baieti fara brevet pentru ca avem scoala care sa-i formeze de la zero.

* Dupa ce finalizeaza scoala sunt angajati imediat (binenteles este necesar sa promoveze examenele si sa satisfaca criteriile companiei)

* Scoala dureaza aprox. 6 saptamani in regim intensiv, dupa care urmeaza examenul la AACR.

* Cursurile se desfasoara la Timisoara.

* Calificarea pe tip de aeronava se face direct pe aeronavele pe care vor zbura cand vor fi angajati si nu mai trebuie sa plateasca in plus.

* Costul total care include si zborurile este de 3500 Euro.

* Urmatoarea grupa de instruire va demara dupa a doua jumatate a lunii august sau la inceputul lui septembrie.

Daca va intereseaza un job.. chiar de vis, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa flory.cristina@yahoo.com !Leave a Reply