logo

Magazine Bag – Poseta DinRevista Eco

Star of the shooting: Poseta DinRevista Eco

Modele:

Nikole Halmagyi

Renata

Tina Has

Fotograf: Sebastian Florea

Mai jos avem interviu cu fetele care fac posetutele. 

Si acum sa facem cunostiinta pe rand cu fiecare posetuta.

Versatile

 

Blue dream

 

Little black purse

 

Flashme: Cum s-a nascut Magazine Bag?
MB: Magazine Bag s-a nascut dintr-o lispa de sugestii de ocupare a timpului liber la un moment dat si dintr-un pic de curiozitate pentru diverse lucrusoare realizate manual din materiale reciclabile. Initial curiozitatea ne-a impins sa realizam cateva produse pentru uz personal, insa ulterior am remarcat ca primele posete sunt foarte apreciate de catre prietenele noastre care se inghesuiau ca ar vrea si ele, motiv pentru care ne-am propus sa dam o sansa tuturor domnisoarelor sa isi aleaga un model, sa ne propuna un design si in final sa se bucure de o gentuta plic din hartie de revista pe care sa o poarte cu zambetul pe buze.

Flashme: Care e procesul?
MB: In primul rand este indicat sa stabilim impreuna cu clientul/a cam care ar fi forma, dimensiunile si culorile gentutei plic pe care urmeaza sa o realizam, in linii mari putem stabili asta pentru ca nici noi nu stim cum va arata in final. Noi socotim cam de cat material avem nevoie iar apoi urmeaza sa rascolim prin reviste, cataloage, brosuri pe care le avem in colectia proprie sau pe care le-am stocat prin bunavointa prietenilor sau a prietenilor prietenilor care doresc sa se debaraseze de revistele pe care deja le-au studiat si nu fac decat sa le ocupe spatiul prin toate supoturile si masutele de cafea. Odata ce am gasit paginile care ne interesau acestea urmeaza sa fie taiate dupa sablonul pe care l-am calculat initial, hartia este indoita si impletita in siruri conform unei tehnici care am aflat din intamplare ca s-ar numi tehnica maya. Siragurile din hartie se cos intre ele si lor li se aplica fermoar sau capse, in functie de modelul dorit. Nu e simpla realizarea, motiv pentru care 2 persoane finalizeaza un produs cam in 3 zile, rezultatul trebuie sa ne multumeasca in primul rand pe noi pentru ca suntem critici destul de exigenti .

Flashme: Ce inspiratie aveti pentru modele?
MB: Inspiratia ne mai vine si pe parcurs, cand deja un produs este in lucru ii mai aducem modificari, retusuri sau adesea modelul ne este oarecum sugerat de ceea ce isi imagineaza persoana care va purta in final produsul.

Flashme: Cum putem achizitiona una?
MB: Posetele pot fi gasite in magazinul nostru gazduit de Breslo, accesand http://www.breslo.ro/Shop/MagazineBag, sau ne imprietenim pe facebook, ne gasiti ca utilizatori ai contului Poseta dinRevista Eco. E important sa stabilim ca produsele pe care le mai avem in stoc nu vor fi multiplicate, de aceea va fi nevoie sa purtam un dialog inainte de a stabili comanda, pentru ca preferintele difera, sau mai mult decat atat este posibil sa ne dorim sa purtam produsul la o anumita tinuta si atunci avem nevoie si de o poza, doua. Ideea este sa intelegem noi cat mai bine ce si-a imaginat clientul/a noastra, pentru ca evident produsele sunt unicat si chiar daca ne-am stradui ar fi foarte greu sa reproducem exact un produs creat deja, in primul rand pentru materialele nu vor fi aceleasi. Preturile variaza in functie de dimensiuni si materialele aditionale hartiei din revista, pentru produsele pe care le-am facut pana acum putem spune ca s-au aflat undeva intre 50 si 100 ron.

Flashme: Care e preferata voastra?
MB: Ne plac toate, dar slabiciuni am putea spune ca avem pentru Little Black Purse si 4 Season Grass care au si fost printre primele produse pe care le-am facut si pe care le purtam cu mandrie si mare placere.

Flashme: Vor mai urma mai multe modele?
MB: Sigur ca da, acum am realizat mai mult posetute plic insa vom incerca si alte forme, mai mari, acum avem in lucru 3 gentute, care cu siguranta vor iesi exact asa cum si-au dorit clientele care le-au solicitat. Noi speram sa avem cat mai multe propuneri de modele, si cat mai diverse, astfel nu riscam sa intram intr-o rutina si experimentam idei noi.

 

Le multumim fetelor! Asta e cel mai amplu articol de pana acum, cu multe poze pentru ca mi-au spus fetele ca lor le place sa vada cat mai multe poze, nu conteaza daca e aceeasi fata, sau aceeasi tinute. Asa ca le-am facut pe plac.

Si voua va place tot asa cu cat mai multe poze la photo shootinguri?

Gloria2 Responses to “Magazine Bag – Poseta DinRevista Eco”

  1. andreea says:

    imi place place!

  2. URL says:

    … [Trackback]…

    […] Read More: flashme.ro/2011/09/11/magazine-bag-poseta-dinrevista-eco/ […]…

Leave a Reply