logo

Sunt o poseta – colectie noua

Model: Tina Has, Nikole Halmagyi si Renata

Fotograf: Sebastian Florea

Special star guest: Sunt o poseta
 

 

           

Hai sa facem cunostiinta cu Sunt o Poseta                                                                                                                                                                                                                                         “Sunt o poseta” a facut, in aceasta vara, un an de zile si ne placem sa credem, ca va creste in continuare la fel de frumos ca si pana acuma:).

In spatele posetei suntem doua… surori – Mari si Inga, deopotriva prezente si implicate, entuziaste si pline de elan :)

„Sunt o poseta” nu este nici meserie si nici job, este o mare mare pasiune, care ne da o satisfactie enorma. Fiecare nou model pe care il realizam, fiecare feedback pe care il primim reprezinta o implinire pe care nu prea am cum sa o explic in cuvinte. Intr-un cuvant, ne place mult ce facem!

Cum ati inceput proiectul?

Fara sa avem studii sau experienta anterioara in arta sau creatie vestimentara, totul a  inceput ca un proiect obisnuit: o mica cercetare de piata, imbunatatirea abilitatilor necesare lucrului de mana si la masina de cusut si perfectionarea modelului. Am testat numeroase material pana sa ajungem la produsul de astazi. Ne place lucru bine facut de aceea nu am scos la vanzare nici o posetuta pana nu am fost pe deplin convinse ca modelul completeaza tinuta posesoarei atat ca si look cat si ca functionalitate.

Ziceam ca totul a inceput ca un proiect obisnuit… astazi a devenit un loc unde ne refugiem cu drag, punem lucrurile la punct, venim cu idei, le punem in practica si ne bucuram de rezultate.

Ce va inspira?

Inspiratie cautam in tot ce ne inconjoara. Ne bazam mult pe material, culoarea si textura lui, feelingul care ti-l ofera posetuta in ansamblu.
In momentul de fata, ne axam pe dezvoltarea modelului de posetuta cu frame, insa avem planuri si pentru noi modele, mai mari, mai mici, cu alte mecanisme de inchidere, dar despre asta mai tarziu :).

Cum ati creat aceasta identitat Sunt o poseta?

Numele “Sunt o poseta” a venit natural, poate ca nu este unul sofisticat dar este foarte sugestiv si explica de la primul contact despre ce e vorba. Oricum este un nume usor de memorat si prietenos.

Cum vedeti concurenta?

Cat despre concurenta… tocmai asta e farmecul handmade-ului, fiecare model e unic in felul lui, nu vei gasi doua la fel nici macar in portofoliul tau.
Tot ce trebuie sa faci e sa ai un dialog constant cu potentialele cliente si sa fii acolo cand au nevoie de tine. Sa le asculti dorintele si sa vii cu modelele de care au ele nevoie.

Unde putem cumpara posetutele?

In acest moment suntem prezente doar pe internet, pe blog (http://suntoposeta.blogspot.com/) si pe Breslo (http://www.breslo.ro/Shop/suntoposeta). Pe viitor ne propunem si ceva parteneriate, dar nu ne grabim, vrem sa crestem natural.

 

Multumim si de abia asteptam sa vedem noi si noi modele:)Leave a Reply