logo

Cele mai vandute outfit-uri din colecţiile Toamnă/Iarnă 2011 – 2012

Cu siguranţă mulţi dintre voi v-aţi întrebat cel puţin o dată care sunt cele mai vândute piese sau look-uri dintr-un anumit show de modă ; sau dacă nu aţi mers atât de departe, aţi exclamat cu siguranţă : „Cine ar purta aşa ceva!?!” Ei bine, cei de la Vogue Italia, în ediţia Collections a revistei semnalizează cele mai bine vândute outfit-uri din prezentările de modă .

Mai jos găsiţi best seller looks ale celor mai mari brand-uri de fashion din lume . Aceste ţinute, sau mai bine spus articolele care le formează, se găsesc în magazine în formă identică dat fiind faptul că s-au vândut atât de bine încă de la prima prezentare .

[photospace]

Mai e de adăugat faptul că , deşi există prejudecata că trend-urile unui anumit sezon sunt conspiraţii la nivelul marilor case de modă , ce este IN dictează clientela high-society prin achiziţiile pe care le fac imediat după show-urile de modă .

Happy fashionistic F/W season!

Emanuel Iuhas2 Responses to “Cele mai vandute outfit-uri din colecţiile Toamnă/Iarnă 2011 – 2012”

  1. Puteam sa garantez ca Lanvin si Balmain o sa se vanda ca painea calda ♥ Si imi place foarte mult cum ati facut designul la postul asta 😡

  2. Emanuel I. says:

    Multumim pentru aprecieri Iulia!
    😀

Leave a Reply