logo

Chat’elier: Atelierul discutiilor despre…

  Microbistii se intalnesc, se uita la meciuri impreuna si beau bere multa. Gamerii se intalnesc ca sa joace in retea WoW. Oamenii de business au tot felul de evenimente de networking unde se duc ca sa-si creasca reteaua, ca sa gaseasca posibili clienti ori parteneri.

  Iubitoarele de fashion ce fac? Cumpara reviste, stau ore intregi pe bloguri si site-uri de fashion, folosesc Pinterest si din cand in cand ies cu prietenele la shopping. Asta daca toate impartasesc aceeasi pasiune pentru stil, haine si tot ce e artsy si trendy. De ce nu ar exista un loc unde sa ne putem aduna si cunoaste cat mai multe? De ce sa nu avem o zi a noastra cand ne intalnim si discutam despre ceea ce ne intereseaza?

Stiind ca suntem multe iubitoare de moda in Cluj si ca nu avem evenimente dedicate pentru noi am zis ca trebuie sa schimbam asta.

Astfel s-a nascut Chat’elier: atelierul discutiilor despre moda.

Un concept indraznet ar zice unii, noi il vedem ca pe un proiect care ne entuziasmeaza mult. Obiectivul lui este sa ne cunoastem, sa legam prietenii, sa putem face schimb de experienta in ale gusturilor si cumparaturilor.

Cum?

Ne-am gandit la un eveniment periodic. Am ales ziua de duminica pentru ca e atat de neutra si de potrivita pentru asta. Atunci ne face cel mai tare placere sa ne uitam dupa hainute, sa ne jucam in Polyvore, dar in acelasi timp e o zi numai buna de intalnit cu prietenele, de uitat la seriale, de gatit ceva bun, ori de rasfat cu drinkuri fancy.

Asadar…

Prima editie va avea loc in 15 ianuarie la Uptown Arts Caffee

Tema : Parfumuri.

Dress Code : Imbraca-te in tinuta inspirata de parfumul tau preferat.

Va fi un meniu special si un program pe masura.

Eventul pe facebook – aici.

Va asteptam cu drag,

organizatoarele voastre:

fetele din echipa flashme: Alexa, Ioana, Gloria, Ruxi.

+

Daiana Folea – sweet fancy treat

Daria Patrunjel – kittenhood

Iulia Romana Pop – la julie jolie

Orsolya Darvas

Multumiri speciala pentru Laura Miclea petru logo!Leave a Reply