logo

Schimb de haine 3

Locatie noua, tematica noua, desfasurare noua!

Schimbul 3
Evenimentul nu prea mai are nevoie de prezentare. A ajuns la a 3-a editie mare si daca punem la socoteala mini schimbul de asta vara, ar fi a 4-a editie.

Totusi, nu va fi la fel la acesta noua editie. Am schimbat locatia! Ne-am indragostit de Uptown Cafe unde facem si intalnirile de la Chatelier si vrem sa facem si Schimbul de haine acolo.

La aceasta editie am ales o tematica. Nu veti mai putea aduce orice articol de vestimentatie, ci doar maieuri, tricouri si bluze (intra si pulovere, cardiganuri, bolerouri si vestute)

Stim ca fiecare dintre noi are o colectie impresionanta de tricouri si mai e si perioada reducerilor cand am mai lua ceva nou, dar nu mai avem loc in dulap. Cand vrem sa mergem la un party luam aproape fiecare maieu in parte in mana si ne gandim ca l-am mai purtat. E timpul pentru o schimbare!

   Mecanismul de participare:

1. intra in camera ta și alege acele maieuri, tricouri si bluze de care te-ai saturat. Selecteaza intre 3 si 5 bucati (pe care ești sigură că nu le vei purta). Foarte sigură.

2. Stim ca iti este greu sa te desparti de lucrurile inca purtabile, dar gandeste-te ca  altcineva o sa le poarte, iar tu de asemenea vei avea chestii noi! Curata-le,  calca-le ca și cum le-ai vinde. Ți-ai dori ca și hainele pe care le vei primi la schimb să arate la fel.

3. Fa-le niste poze, sau caute poze in care le-ai purtat si trimite-le pe flash@flashme pentru inscriere.

Cea mai mare surpriza va fi organizarea in sine. Nu, nu ne vom mai “bate” pe haine. Am facut o incercare la mini Schimb si ne-a placut ce a iesit. Va fi asadar sub forma de licitatie (FARA bani!). Fiecare va vedea ce haine sunt si va putea “licita” pentru ele. Veti primi detalii cele inscrise si confirmate direct pe mail. Singura smecherie va fi aceea de a aduce haine cat mai faine ca sa avem pentru ce licita! Iar fiecare care va aduce haine va putea fi de acord sau nu pt schimburi. It will be fun!

Asadar, ne dai un mail la flash@flashme.ro cu numele tau,varsta si cat mai multe detalii despre lucrurile pe care le vei aduce (tipul de haina, masura, culoare, stare, brand, etc.,) sau poze. Noi iti vom confirma printr-un mail participarea!

Pont: Daca dai un attending pe Facebook si apoi iti inviti toate prietenele alea cu haine misto, iti cresti sansele de a gasi ceva drăguț.

CÂND?

JOI, 15 martie, ora 18:30.

Unde? UPTOWN Cafe – David Ferenc 13 Cluj

Poze de la editiile trecute: 1, 24 Responses to “Schimb de haine 3”

  1. Emanuel I. says:

    I would love to be there…
    😀

  2. sigina says:

    viiin, sper sa nu uit, ca vreau vreau sa vin

  3. […] was the third edition of the local clothing swap, Schimb de Haine, powered by Flash Me. I’ve been to such an event before, but this one was by far my favorite […]

  4. […] was the third edition of the local clothing swap, Schimb de Haine, powered by Flash Me. I’ve been to such an event before, but this one was by far my favorite […]

Leave a Reply