logo

Winter Dance

  Corpul unei femei este ca o adiere sublima in tabloul realitatii brute ce ne inconjoara. Odata ce a venit iarna, aceasta realitate este imbratisata de un alb neatins care se sincronizeaza perfect cu fragilitatea si eleganta corpului suav al unei balerine. Constanta frumusetii se manifesta si in sezon, dar si in femeie, contrastul fiind facut de sangele ce hraneste bujorul timid al balerinei si de zapada ce cicatrizeaza natura intr-o mare alba ca de cristal.
Covorul alb otraveste si paralizeaza energia din jurul nostru, totul devenind un tablou static, iar singura salvare se afla in dansul balerinei ce se opune fortei albe intr-un mod subtil, dinamizand imaginea neclintita prin gesturi usoare, dar magic de calde. Astfel, printr-un dans melodios si fragil reuseste sa imbrace voalul rece al iernii, devenind o veritabila printesa a zapezii. – Kun A.

Fotograf : Laura Bâlc
Model : Sara Beani
Locatia : Biella, Piemonte Italy

Balerina-1 Balerina-2 Balerina-3 Balerina-4 Balerina-5 Balerina-67 Responses to “Winter Dance”

 1. Foarte tare shootingul – felicitari fotografului dar mai ales fotomodelului care banuiesc ca a cam inghetat :)

 2. anonymous says:

  pozele is minunate, si ideea si tot dar descrierea shootingului e booooooorrriiiinnnggggg !! pot sa apreciez o figura de stil folosita calumea and stuff like that, da’ ce am citit mai sus ii o chestie incredibil de gay..in rest, keep up the good work !

  • kunalex says:

   Buna anonymous,
   Imi pare rau ca nu ti-a placut descrierea si o consideri boring, dar eu am scris ce am simtit cand am vazut pozele. Nu sunt gay si nu prea inteleg care e legatura (sper ca nu esti homofob?), dar e ok, fiecare digeram arta dintr-o alta perspectiva. O zi faina si multumim!

   • anonymous says:

    scuze daca te-am ofensat, mai ales ca nu vreau sa jignesc oameni pe care nu ii cunosc personal..nu-s homofob atata timp cat gay-ii pastreaza limitele normalului.. :)) se vede ca ai trecut pe la scoala si stii sa scrii, doar ca mi s-a parut o insiruire dinaia interminabila de metafore, cam cum faceam in clasa a 5-a..dar nici eu nu cred in dreptatea absoluta, asa ca fa in continuare ce crezi tu ca-i mai bine, o zi faina si tie 😀

 3. Mirona says:

  Super tare shootingul !!! foarte tare si descrierea !!! Felicitari si fotografului dar si fotomodelului !!!

 4. Laura Balc says:

  Va multumesc frumos !

  Modelul nu a avut foarte mult de suferit pt ca nu era foarte frig si totul a durat foarte putin :)

 5. fecior1 says:

  Sara Beani e o minune a naturii :)

Leave a Reply