logo

14 Februarie 2012- anul asta e altfel de Valentine’s Day!

Nu știu de ce, dar mai nou am impresia că timpul trece atât de repede, incât niciodată nu mai reușesc să mă pregătesc așa cum trebuie pentru anumite ocazii, cum ar fi Valentine’s Day. Da, 14 Februarie e aici, iar pentru voi, acelea care la fel ca mine nu ați avut timp să vă pregatiți, am selectat câteva sugestii de ținute și accesorii cu care să îl surprindeți pe cel drag.
În căutarea mea nebună dupa idei stralucite, am dat peste niște site-uri de unde am “cules” cele mai inovative idei; asta așa doar ca să mai scapăm de veșnicele outfit-uri in toate nuanțele de roșu și roz in tot felul de forme cu inimioare!  In schimb, am găsit pe http://www.refinery29.com/ o rochiță absolut delicioasă și o curea pe măsura, ca o alternativă perfectă la culorile uber-folosite pentru această sarbatoare.
Rochita Rebecca Taylor, in stilul anilor ’40Curea din catifea, Vivienne Westwood             

Și pentru ca nu se poate fără pantofii potriviți… Pantofi de piele,  Christian Louboutin CC 

http://mzmahoganychic.wordpress.com/2012/02/10/hot-valentines-day-outfits-accessories/

Machiajul va fi ales întotdeauna cu grijă și bineînțeles in funcție de ceea ce iți place cel mai mult in materie de culori si texturi. Pentru Valentine’s Day însă, un look romantic va fi cel mai apreciat.

Ruj roșu, mascara de culoare neagră și puțin      blush, e  tot ce iți trebuie!

Iar dacă frigul de afară nu te lasă să alegi ceva atât de subțire poți oricând să optezi pentru ceva mai gros, dar la fel de romantic. M-am gândit la o retrospectivă care nu stiu cum, dar merge perfect cu ocazia. Mă refer aici la colecția D&G Ready-to-wear toamnă/iarnă 2010, pe care o puteți găsi oricând pe Style.com


  

O îmbinare perfectă intre spiritul romantic al atmosferei plină de dragoste si stilul jucăuș sugerat de colecție. Se pare ca uneori e bine să scormonești prin colecțiile trecute, fiindcă nu știi niciodată ce poți găsi! Nu-mi rămâne decât să vă urez un 14 Februarie cât mai stylish!


*imagini-Style.com

   Irina HenteaLeave a Reply