logo

Despre Transilvania Jewelry Show si concurs

mihai2juhbnkjnm
De miercuri, 4 aprilie până duminică 8 aprilie în incinta Expo Transilvania va avea loc Transilvania Jewelry show, singura expoziție internațională specializată din țară care reunește bijuterii din argint cu pietre prețioase și semiprețioase, minerale, geode, bijuterii hand made și obiecte de décor.

Transilvania Jewelry Show se află la cea de-a 6 a ediție, reunind de fiecare dată în jur de 30 de expozanți atât producători, cât și comercianți, români și străini din India, Germania, Ungaria, Ucraina, Brazilia și Pakistan. Expoziția se adresează atât publicului larg prin vânzare en-detail, cât și vânzării en-gros.
La ediția de anul trecut au fost circa 7000 – 10000 de vizitatori pe perioada întregului eveniment. Au existat sute de kilograme din argint cu pietre prețioase și semiprețioase.

Printre obiectele expuse spre vânzare veți găsi coliere, brățări, inele și cercei  din aur sau argint cu pietre prețioase și minerale broşe, minerale, cristale, flori de mină sau obiecte de artizanat în piatră.
Multe dintre modele sunt unicat, participanții având de ales și dintre cele mai scumpe și deosebite colierele din pietre prețioase de rubin, tanzanit, safir smarald sau chiar diamante.

Va asteptam asadar la Transilvania Jewelry Show din 4 pana in 7 aprilie intre orele 12 si 20, si duminica 8 aprilie intre orele 12 si 18.

Ca sa va tentam si mai mult sa mergeti la targ am facut un photo shoot cu al nostru Andrei, 2 fete faine si cu multe bijuterii asigurate de Chic Bijoux, pe care de altfel le veti gasi si pe standuri.

_DSC4590
32250_403393761233_171803576233_4472946_6190536_n

Impreuna cu Chic Bijoux organizam un concurs! 

Basic CMYK

 

Punem la bataie 2 vouchere in valoare de 40 de lei cu care va puteti lua ce vreti voi de la targ!

 

Tot ce trebuie sa faceti e sa dati like la pagina de facebook a targului sa va uitati prin albumele cu bijuterii si sa ne lasati un comment la acest post cu linkul de la poza cu bijuteria care va place.

Alegem castigatorii prin random.org in 4 aprilie! Bafta!8 Responses to “Despre Transilvania Jewelry Show si concurs”

  1. Izabella says:

    Si pana cand ne putem inscrie? Si comentariul il lasam aici sau pe pagina voastra de facebook?

  2. mihaela says:

    likeeeeeeeeeeeee:)

  3. admin says:

    Felicitari Mihaela! vei primi pe mail detalii!

Leave a Reply