logo

5 Things.

   Stiti ca primavara se schimba trendurile, nu? Si stiti ca trebuie sa le judecati cum trebuie inainte sa dati iama in magazinele cu haine care sunt atat de noi si de frumoase, ca iti vine sa le cumperi pe toate? Sper ca stie toata lumea ca trendurile nu trebuie luate asa cum sunt prezentate pe marile podiumuri. Uneori merge, uneori nu. Uneori iti permiti sa iti schimbi toate hainele, uneori trebuie sa folosesti tot ce ai deja. Trendurile nu sunt reguli, fara de care esti pierdut in aceasta lume care judeca totul dupa aparante. Trendurile sunt niste puncte cheie intr-o masa de noutate si sunt importante doar prin ideile noi pe care le aduc.     
    Sunt doar idei noi, inspiratie proaspata, puncte de plecare sau cel putin eu asa le vad. Ar fi terifiant sa le vad ca pe niste reguli, probabil as fi falita altfel. Uitandu-ma prin multe surse de inspiratie noi, deci din sezonul asta, incepand de la show-urile caselor de moda pana la pictoriale din reviste, bloggeri si of course, ceea ce se gaseste in magazinele de la noi, m-am gandit la 5 lucruri pe care as vrea sa le incerc primavara si vara asta. So here it is, the list :

 1.  Bodycon Dress – Pentru ca dupa o iarna in care am fost infofolite in straturi fara numar, meritam o rochie care parca ne imbratiseaza. Atentie la materialele din care sunt facute, mai ales la cele cu mai multe tipuri de materiale de culori diferite : culorile inchise pe margine subtiaza, cele deschise… not so much.

  Ex. BodyCon Dress

 2.  Anti-basic Bag  – Astea sunt gentile alea atat de colorate si de ciudate, ca ai impresia ca nu se potrivesc cu nimic. Si tocmai de aia, se potrivesc cu orice. De cele mai multe ori, un element aparent nepotrivit intr-o tinuta este acel CEVA care face tinuta mai interesanta. Totul cu masura bineinteles.

  Ex. Anti-basic Bag

 3. Colorful Jeans – Pentru ca ar fi timpul, mai ales daca nu i-am incercat pana acum. E greu sa gasesti unii care sa aiba si culoarea pe care o vrei si care sa-ti stea exceptional, dar cred ca merita cautarea.

  Jeans Print

 4.  Flower Prints – Blazere, camasi, rochii, dar cei mai tentanti mi se pare blugii cu flower print, care parca sunt cea mai noua ‘inventie’. Nu sunt cea mai potrivita alegere pentru oricine si calitatea lor depinde foarte mult de tipul de imprimeu pe care il au. Sunt cei cu imprimeuri tari si bine conturate, care iti fura ochii, iar apoi sunt cei cu imprimeuri discrete, aproape de nerecunoscut ca fiind niste flori. Nu sunt ceva nou, dar acum parca sunt mai multi din care sa alegi.
  Flower print
 5. Tangerine – Asta e culoarea aia intre rosu si portocaliu. Ceea ce mi se pare absolute incredibil la culoarea asta e ca e atat de versatila, incat o intalnim si la tinutele de zi cu zi, dar si la cele mai pretioase rochii, si arata peste tot extreme de impecabil. Culoarea asta e ca un strop de eleganta. Sau cel putin asa mi se pare mie. Merita cateva incercari.

  Tangerine

Axi Molnar2 Responses to “5 Things.”

 1. AlinaCeusan says:

  Faina selectie aveti voi aici! Mare batalie pe tangerine red – corai – mint this spring!

 2. Madiii says:

  cinevaaa e megaîndrăgostit de stilul Andreei <3 awwwawwwaw!

Leave a Reply