logo

Ziua Modei – C & A

Pe Sâmbătă, 5 Mai, C&A România vă aşteaptă pe toţi (în număr cât mai mare) în toate magazinele din ţară!

1
De ce?

Pentru că retailer-ul olandez de modă sărbătoreşte “Ziua Modei” cu o reducere de 25% la toate articolele. C&A este unul dintre cei mai importanţi retaileri mondiali de îmbrăcăminte la preţuri accesibile cu peste 1500 de magazine în Europa din care 20 în România. Aşadar, pe 5 Mai, în toate filialele de la noi din ţară se va desfăşura campania “Ziua Modei la C&A” în cadrul căreia orice client care va achiziţiona minim un produs, va beneficia de o reducere de 25% din preţul afişat. Astfel, dacă o bluză (de exemplu) costă pe etichetă 39,90 RON la casă acesta va achita 29,90 RON! Lista completă a magazinelor C&A şi orarul lor de funcţionare o găsiţi pe www.c-and-a.com.ro.

2

De asemenea, s-a creat şi un eveniment pe Facebook şi sperăm să strângem cât mai mulţi participanţi. Pagina event-ului o găsiţi aici !
Profitaţi de ocazie, 6 Mai e prea târziu!

3
4
5

Va invitam să participati şi voi la eveniment şi să susţineti mai departe această iniţiativă printr-o postare despre event, astfel “moda la cel mai bun raport calitate-preţ” să ajungă la toată lumea!

Informatii despre shooting :

Model : Madalina S. Merca, Claudiu Nerghes si Roxana Rusu
Fotograf : Vlad Gherman
Haine : C & A

More pictures to come!One Response to “Ziua Modei – C & A”

  1. Emanuel I. says:

    Au iesit super tare fotografiile.
    Imi place si styling-ul.
    😀
    Congrats guys!

Leave a Reply