logo

Rivulus Fashion – Editia a-IV-a

Sambata, 12 mai, a avut loc si la Baia Mare un eveniment fashion. La cea de-a IV-a editie a Rivulus Fashion au prezentat colectii de primavara-vara si croisière sase designeri baimareni. As dori sa las criticile celor mai avizati si sa ma concentrez doar pe aspectele pozitive ale acestui eveniment. Fata de editia precedenta, s-a vazut o evolutie creativa in majoritatea colectiilor. Unii m-au surprins extrem de placut, iar ceilalti nu mi-au inselat asteptarile, mergand la sigur, pe stilul deja consacrat (de ei sau de altii). In ceea ce urmeaza veti vedea cateva dintre tinutele mele preferate dintre cele care au fost prezentate.

Rivulus Fashion

   Lucian Pop a avut o colectie minimalista, cu o combinatie foarte rafinata de culori. Piesele vestimentare sunt perfecte pentru un tanar barbat care doreste sa fie observat dar sa nu fie ostentativ. Mi-au placut in mod deosebit accentele de culoare care transforma piesele clasice in unele ‘statement’ si accesoriile (gentile create de el pentru barbati sunt un must-have!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   Istvan Turuczko, trebuie sa recunosc, m-a sursprins in modul cel mai placut! Colectia lui croisière in albastru pastel si nude se adreseaza unei femei diafane, rafinate. Croiurile foarte feminine si materialele usoare impresioneaza prin cea mai frumoasa simplitate si sensibilitate, motiv pentru care aceste tinutele create de Istvan iti dau senzatia ca nu se vor demoda niciodata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In colectia Mihaelei Covaci-Tasca mi-au placut pantalonii capri cu talie inalta in combinatie cu topurile elaborate, perfecte pentru o femeie tanara care vrea mai mult decat clasicul T-shirt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   Alina Firte ramane fidela ‘divelor’, carora le ofera ce vor ele mai mult: putin ‘sparkle’. Tinutele sunt perfecte pentru cele care prefera opulenta in doza potrivita. Gentile-plic au adaugat si ele stralucire colectiei, axata in principal pe alb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Colectia Ralucai Anne-Marie Matei s-a remarcat in primul rand prin accesorii, care au oferit un aer mai glam tinutelor. Acestea din urma au apartinut parca unor hipsteri ghidati de ideea de ‘efortless coolness’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Lorand Coza alege sa faca spectacol, ca de obicei, doar ca de data aceasta am inteles si eu metafora. Mi-au placut din multitudinea de tinute tricourile cu print-uri si tinutele gen Blair Waldorf.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iar aici aveti si alte poze de la eveniment (backstage, red carpet, etc.). Enjoy!

Dora D.

[photospace]

 Leave a Reply