logo

Asa sa nu te imbraci!

Asa da si asa nu.

De ce asa da se vede ce cele mai multe ori cu ochiul liber, iti place ce vezi. La asa nu, de asemenea unora place, altora nu.

Asadar, ‘asa nu’ merita argumente constructive. Ioana Bora de la stilistele.ro a luat 4 reguli si le-a explicat intr-un articol astfel incat sa te faca sa fi mai atenta la anumite aspecte cand te imbraci. Si da, ca sa vezi ca merita sa te inscri la Chatelier!

“Hainele prea mici sau prea stramte – nu am inteles niciodata de ce unele doamne sau domnisoare aleg sa isi cumpere haine marimea 40, cand ele poarta de fapt 42-44. Si in general nu am inteles de ce s-a propagat credinta ca hainele mai stramte subtiaza. Nu este asa. Pielea sau stratul adipos care se revarsa din jeansi (indiferent daca ai 50 de kg sau 90) sau se vede sub haine mulate este inestetic si nu cred ca e in preferintele nimanui. In plus, hainele prea stramte sau prea mici nu va permit sa va miscati in voie, va strang, va incomodeaza.

Ce trebuie sa intelegeti este ca oricate kg ati avea, exista posibilitatea sa aratati sic si ingrijit

Satinul in culori vii e pe cat de vibrant, pe atat de periculos: cade usor in oala cu prost gust.”

Continuare articol, aici. 

Mai multe sugestii despre cum sa modifici o tinuta in avantajul tau sau despre cum sa compui o tinuta care sa scoata in evidenta toate plusurile tale, veti afla de la Ioana Bora si de la Blandiana Horatiu la  Chatelier, workshop-ul de duminica.

Va puteti inscrie aici. Leave a Reply