logo

Cu cine suntem noi impreuna?

Tot am spus ca o sa facem si noi un articol frumos de multumiri si aprecieri pentru ceilalti din blogosfera cu care ne simtim bine impreuna in ceea ce facem. Am asteptat putin si bine am facut, pentru ca s-a umplut online-ul de astfel de articole si numai bine sustinem si o campanie foarte frumos gandita de catre cei de la Blogal Intiative pentru Vodafone.

Stiti noul clip de la Vodafone, nu?

   Nu ne-a fost greu sa-i gasim pe cei de care ne simtim aproape si pe care ii consideram buni de dat  ca si exemple. Sectiunea noastra de interviuri e vasta pentru ca am dat de acesti oameni frumosi si deschisi, care ne-au raspuns cu drag intrebarilor si asta ne face sa continuam sa cautam mereu noi nume si sa aflam cat mai multe de la ei.

   Asadar stim oameni puternici din blogosfera si ne simtim aproape de ei:

Ana Maria MorodanHigh street cardigansInterviu aici

AndreeaThrill of the heel Interviu aici

Irina MarkowitsStyle Diary, Fii propria ta Stilista – Interviu aici

Emanuel Iuhas, de care ne simtim si mai aproape pentru ca este colegul nostru de la distanta, care apropie capitala de noi –  Moda si ceva mai multInterviu aici

Daiana Folea, clujeanca de care suntem tare mandri ca are o voce si in blogosfera internationala si ii multumim ca ne-a fost alaturi si la nasterea Chat’elierului Sweet Fancy TreatInterviu aici

Daria Patrunjel pe care am cunoscut-o la Schimbul de haine si de atunci cred ca a fost la fiecare editie, la fel ne-a fost alaturi la inceputurile Chatelier-ului si ne pregateste o editie draguta, colaboratorul nostru sarguincios trimis special ca blogger oficial in cadrul TIFFkittenhood – Interviu aici

Ioana Borastilistele.ro – de auzit am auzit multe si frumoase despre ea si am si citit de fiecare postarile ei si ma bucur ca am reusit sa o si cunoastem si sa fie una dintre invitatele noastre speciale la Chat’elier despre stil.

Siginasigina.ro e una dintre primele personaje faine din blogosfera pe care am cunoscut-o la primele tweetmeet-uri din Cluj si care e alaturi de un brand drag noua, Cosmetic Plant, plus a fost si invitata speciala la Chatelier powered by EnVogue.

Iulia Romana Pop, tot o “consumatoare” fidela de Schimb de Haine cu care ne-am imprietenit tare repede si al carei stil il apreciemLa jolie julie

Madalina Simona Merca de la The Indie Chase – Interviu aici – dupa acest interviu am dezvoltat o prietenie tare frumoasa cu Mada, care a devenit fidela Schimbului de haine, si a devenit unul dintre modelele noastre preferate pentru shootinguri. Iar prin Mada am cunoscut-o si pe Crina careia ii uram mult spor cu blogul ei cel nou.

Si nu in ultimul rand e Deea make-up, care ne-a imbiat si mai mult sa facem un astfel de articol in care sa ne amintim si sa ii amintim pe cei alaturi de care am crescut si crestem in continuare. Aveti aici si articolul foarte dragut al  ei si pe aceasta cale tinem sa-i multumim din nou ca ne e alaturi de fiecare data si face ca fiecare shooting sa fie mai colorat si mai profi.

   Asadar, va invit pe fiecare daca apucati sa respectati deadline-ul de 24 iunie sa scrieti si voi, sa sprijiniti aceasta campanie. Iar daca e sa nu scrieti in cadrul campaniei tot e o leapsa draguta de preluat :) !

Gloria4 Responses to “Cu cine suntem noi impreuna?”

 1. Emanuel I. says:

  Fara cuvinte…
  😀

 2. Madi says:

  Yuhuuu! fidelă schimbului de haine? hmmm

  la cât mai multe colaborări dragilor <3

 3. sigina says:

  frumoasa lista… mult de munca, ca sa existe:)

 4. Crina says:

  uuh, ce dragut ca m.ati mentionat si pe mine! >:D<

Leave a Reply