logo

Photo Maraton Cluj

Va poftim la Photo Maraton Cluj!

Ne bucuram ca cei de la F64 se implica si ca fotografii sunt impartiti in doua trupe in functie de aparatura. Si ai nostri dragi fotografi sunt impartiti in cele 2 tabere – canonisti si nikonisti. Poate sunteti interesati si va inscrieti. Bafta!

Photo Maraton Cluj – editia I este o competitie fotografica organizata de Atelierul de Fotografie in parteneriat cu F64 si coordonata de Marius Rus – fotograf si formator acreditat CNFPA.

Scopul acestui eveniment este sa construiasca o traditie in domeniul educatiei profesionale continue in domeniul fotografic si sa ofere atat mediului artistic din Cluj si din tara, cat si publicului larg artisti fotografi talentati care sa acopere o arie larga de genuri fotografice: portret, fotografie de moda, fotografie de strada, instantaneu, fotoreportaj, peisaj, fotografie publicitara, etc.

Astfel, competitia Photo Maraton Cluj are ca prim obiectiv construirea unei astfel de comunitati. In al doilea rand, are ca obiectiv oferirea mediului fotografic de informatii valide obtinute de la profesionisti in domeniu. In al treilea rand, unul dintre elementele care duce la construirea de buni profesionisti este dezvoltarea personala. Prin regulamentul ei, aceasta competitie promoveaza comunicarea si socializarea si, implicit, ofera o oportunitate de dezvoltare personala.

Concursul se organizeaza pe doua linii: 1. Canon si 2. Nikon.

Fiecare linie de concurs este formata din 5 echipe a cate 4 concurenti in fiecare echipa. Astfel, vor fi in total 10 echipe si 40 de participanti.

Programul competitiei

  • 16 – 27 iulie – inscrierile in concurs in functie de regulamentul de participare
  • 29 iulie intre 10:00 si 12:00 – training participanti (1. Comunicare in echipa si 2. Training in legatura cu aparatura folosita)
  • 29 iulie intre 13:00 si 19:00 – concurs desfasurat in baza regulamentului
  • 30 iulie – descarcarea si discutarea imaginilor + trimiterea lor catre organizatori pentru a putea fi analizate de catre juriul selectat de Atelierul de Fotografie
  • 31 iulie ora 19:00 – intalnire cu toti participantii la Atelierul de Fotografie, anuntarea castigatorilor si oferirea premiilor.

Inscrierea la Photo Maraton Cluj se face prin e-mail la adresa: atelieruldefotografie@yahoo.roLeave a Reply