logo

Jolidon are shop online

Jolidon a lansat un magazin online pentru produsele lor, lenjerie intima si costume de baie. Am zice ca era si cazul in era aceasta a e-commerceului, dar mai sunt multi care inca n-au facut acest pas.

Asadar uram shop.jolidon.ro un bun venit in lumea onlineului.

Ceea ce ne-a atras noua atentia si ne-a placut foarte multe sunt actiunile intreprinse pentru a promova aceasta lansare. Ca si alte bloggerite ne-am trezit cu un mail dragut in care am fost invitata sa imi aleg orice costum de baie de pe site si sa efectuez o comanda, urmand sa primesc cadou costumul ales.

Mare mi-a fost bucuria, mai ales ca urma sa plec in concediu la plaja. Cum au destul de multe modele dragute, alegerea a fost destul de grea. Noroc ca am petrecut 2 veri in State si mi-am facut un stoc impresionant de costume de baie in 2 piese si mai nou imi doream un costum de baie  intreg. Am ajuns la 2 modele care  m-au pus in dificultate, fiind diferite ca si stil si placandu-mi la fel de mult ambele.

Dragutele de fete de pe PRul Jolidon (like them on facebook!) m-au dus sa vizitez depozitele Jolidon si am urcat in cel dedicat magazinului online si am putut sa imi aleg pe viu costumul. Tadam! Am aflat si de unde e palaria minune, pentru ca s-au interesat.

Ce a facut aceasta campanie deosebita?

Contactul direct cu comunitatea de bloggerite de fashion.

Apreciaza feedbackul dat de catre cele mai obisnuite in ale onlineului si cele care fac cumparaturi online.

Transportul gratuit prin curier pentru primele comenzi facute. Mai puteti comanda pana in 25 iulie fara sa platiti costuri de transport!

Au facut cont pe Pinterest unde aveti ocazia sa vedeti si shooturile de campanie pentru obiectele de export.

P.S. O data cu magazinul online vom avea ocazia sa ne luam lenjerie si costume de baie si din colectiile facute doar pentru export!

Ce ne place la shopul online al Jolidon?

Ai posibilitatea sa-ti alegi produsele pe care sa le compari, ai un wishlist, poti da like la fiecare produs in parte, te ajuta cu un tabel de marimi, au poze bune si zoomul te ajuta sa-ti dai seama de material.

Ceea ce au promis ca e in procesul de modificare/adaugare – mai multe poze, pentru culori si a vedea spatele produselor si multe alte surprize.

Multumesc Jolidon si la cat mai multe vanzari!Leave a Reply