logo

Métamorphose – A danse macabre au Château Bánffy

Evenimentul se anunta a fi un adevarat cocktail artistic: o prezentare de modă, concert de muzica live, muzică electronică şi un audio-video live set.

Teaser

În noaptea dintre 30 şi 31 august are loc fenomenul astrologic de Lună albastră, adică a doua lună plină din aceeaşi lună calendaristică. Este un fenomen rar, a avut loc doar de 4 ori în ultimul secol. Luna se va vedea pe cer albastră.

Mitologic vorbind, Luna albastră este asociată cu eliberarea spiritelor necurate care dau naştere haosului pe Pământ.


Metamorfoza este elementul central al tematicii, fiind un ritual care are loc în nopțile cu lună plină. Vorbim despre o antiteză între bine şi rău, fără a exista o bătălie între aceste două forţe, mai degrabă o trecere firească de la sacru la profan, o metamorfoză pe care toţi cei prezenţi trebuie să o trăiască.

Petrecerea va avea două părţi, cu decoruri diferite, momente artistice diferite, respectiv băuturi şi catering diferite, aspecte care se vor  intersecta în momentul metamorfozei.

În  prima parte cei prezenți vor fi întâmpinați cu welcome drinks, bufet  suedez, într-un decor predominant alb, pur, cu acompaniament de  camera.

În a doua parte totul va deveni draconic,  castelul va fi iluminat în roşu, decorurile albe vor fi acoperite cu sânge  artificial, întră în joc focul, iar noaptea va continua cu muzica de club.

MOOD QUARTET muzică de vioară şi jazz

POP KILLERS métamorphose audio-video live set

VERONICA FRISAN prezentare de modă VOILE PASTEL

DJ CARLOS (Vertigo rezident) – after party

Invitațiile se achiziționează în avans, preț 50 lei, de la Club Vertigo (Piața Unirii, 9) începând cu 9 august 2012. Open buffet and welcome drinks included.

Numărul de locuri este limitat la 300 de persoane. Accesul minorilor este interzis. Dress code: ladies – little black dress, gentlemen – bow. Info și rezervări: 0757.900.987

Facebook eventLeave a Reply