logo

Cindy Crawford si C&A

Logo  

C&A colaborează cu Cindy Crawford la prima ei colecție exclusivă de modă.

    Aparține primei generații de supermodele internaționale, a prezentat modă pentru toate mărcile importante și este unul dintre modelele cu cel mai mare succes de până acum. Astăzi Cindy Crawford nu este numai un supermodel, ci și o femeie de afaceri de succes și mamă a doi copii. Exclusiv pentru C&A, Cindy a creat prima ei colecție de modă „Cindy Crawford Collection @ C&A“ și astfel a explorat noi frontiere. „Cindy Crawford a devenit un simbol, atunci când modelele au devenit ele însele staruri. Astfel ea reprezintă aspirația unei întregi generații, pe care o identificăm drept grupul nostru țintă: chic, modern și fără vârstă. În același timp, ea a rămas, așa cum ea însăși se descrie, nu numai fata din fața reflectoarelor, dar și femeie de afaceri și mamă “, declară Thorsten Rolfes, director Departament de Comunicare al C&A Europa.
    Din toamnă va ajunge colectia „Cindy Crawford Collection @ C&A“ în toată Europa și în cele peste 1.500 filiale și 8 magazine online – în România din 30 august 2012 va fi prezentă în cele 21 de magazine din întreaga țară. Este clar faptul că stilul său personal se reflectă în colecție. „Scopul meu este de a crea o colecție confortabila, care să poată fi purtată în viața de zi cu zi“, a dezvăluit ea. Cindy însăși iubește stilul de zi cu zi, în care arată bine, indiferent dacă este lângă soțul ei, Rande Geber sau dacă merge pe stradă cu copiii ei, Presley si Kaia.

Cindy 2'
   Codul vestimentar: Smart Casual până la Easy Style cu sacouri elegante, cardiganuri și pulovere, precum și tricouri, blugi și jachete din piele. Detalii precum fermoare, gulere din blană ecologică, cravate și curele cu ținte arată la fel de bine ca tăieturile clasice. Materialele sunt de înaltă calitate, din amestec de lână, merinos și piele. Toate articolele colecției sunt disponibile în mărimile 36 pînă la 46, iar tricotajele de la XS la XL.
   Toate articolele se combină între ele, se pot purta în ocazii diferite, fie la birou, la cumpărături sau dacă ieșiți la plimbare. Diversitatea este importantă pentru Cindy Crawford: „La fel ca multe alte femei îmi plac lucrurile care sunt la modă, dar și comode și în care arăt bine în viața de zi cu zi – indiferent dacă duc copiii la școală, am o întâlnire de afaceri sau ies cu soțul meu la cină.“ „Cindy Crawford Collection @ C&A“ înseamnă modă flexibilă. Indiferent de ocazie această colecție face ca femeia modernă să arate bine, uneori elegantă, alteori casual, uneori clasică, alteori la modă, dar mereu cu stil – adică o parte din Cindy Crawford.

Va asteptam la evenimentul ce marcheaza aceasta colectie. Attend here! Be there!Leave a Reply