logo

Metamorphose – Galerie foto

A fost o seara pe cinste la Bontida. In curtea castelului Banffy am petrecut cu ocazia lunii albastre momente de exceptie, cu foc, moda, decor special, si toate acestea asezonate cu muzica perfecta.

Felicitari organizatorilor! Singurul comentariu ar fi legat de lipsa luminilor. Da, stim, asa a fost gandit, insa prezentarea de moda n-a putut fi apreciata la valoarea ei si nu prea ne-am gasit cunoscutii prin multime. But it was magic.

MOOD QUARTET  muzică de vioară şi jazz

POP KILLERS – métamorphose audio-video live set

VERONICA FRISAN – prezentare de modă VOILE PASTEL

Din cauza lipsei de lumina nu am reusit sa facem atat de multe poze cum am fi vrut. Totusi am adunat din cateva surse poze pentru a face o galerie cat mai completa. Aveti atmosfera, aveti prezentare si tinute ale participantiilor.

Multumim Vlad de la Cefacemdiseara si dragelor mele bloggerite: Madi, Sandra si Ioana.4 Responses to “Metamorphose – Galerie foto”

 1. A fost super,ne-am simtit minunat! Multumim si noi draga noastra Gloria :*

 2. Ioana says:

  Evenimentul in sine a iesit foarte bine :) <3

 3. sigina says:

  imi pare rau ca n-am fost in cj, cu siguranta lipsa luminilor m-ar fi enervat 😛 dar vin la next event 😀

 4. corina says:

  Imi pare rau ca trebuie sa aduc si critici evenimentului,dar lipsa luminii,lipsa unei muzici adecvate,lipsa invitilor,etc a facut ca multa lume sa plece dezamagita de acolo.Poate data viitoare va fi ceea ce ne promit.
  In rest covorul rosu la castel a fost cireasa!

Leave a Reply