logo

Shooting Sex and the.. Mall

IMG_1992

Va pregatim o supriza. In colaborare cu bloggeritele din Ardeal si talentata Laura Balc. Ca sa faca totul mai colorat si viu, le-am avut si pe Mihaela de la EnVogue si Deea pentru make-up. Mai multe detalii nu va putem da, dar va promitem ca rezultatul va fi unul pe masura!
Pana atunci, puteti sa le cunoasteti pe fetele noastre drage, care au pozat si sunt perlele noastre cand vine vorba de fashion blogging in Cluj!

Madalina

8051694821_5df8b83eb9_b

”Hello sweeties!

Vreau să vă povestesc câte ceva despre ziua de ieri şi despre ce s-a pus la cale! Gloria, superdrăguţa Gloria de la FlashMe.ro ne anunţă într-o zi pe toate patru: Alexandra, Daria, Ioana şi eu, desigur, despre un super shooting pe care mai apoi l-am discutat şi întors pe toate feţele, mai ales Alexandra şi cu mine, un supershooting glam&stylish tematic, girly şi în urma căruia, noi fetele ne-am distrat enorm de bine.”

Sandra

IMG_1978

”Cea mai WOW chestie a venit din partea Gloriei(multumesc dear ca te-ai gandit la mine) de la FlashMe.ro care m-a surprins mai mult decat placut atunci cand mi-a propus sa iau parte la un shooting,am fost mega incantata mai ales cand am aflat ca totul se va desfasura alaturi de alte fete super tari –Madalina,Ioana si Daria.Stiam ca totul va fi perfect- am ras,am povestit tot felul ,am spus bancuri,ce mai…o zi intre fete!”

Ioana

IMG_2600

”S-a lucrat foarte repede, aveam de-a face cu oameni profi, oameni cu experienta. Recunosc, am avut parte de un shooting diferit, in miscare, plin de viata. Patru fete, o zi frumoasa si o echipa minunata.”

Daria

827201218345

To be continued!3 Responses to “Shooting Sex and the.. Mall”

  1. That’s supeeeer nice! Can’t wait, haha! <3

  2. Cu siguranta rezultatul va fi mai mult decat wow , asta pe langa faptul ca noi ne-am simtit minunat impreuna :) pupici. Si …multimim Gloria !!

  3. Ioana says:

    oh, sunt tare curioasa cum au iesit pozele 😉 pupici

Leave a Reply