logo

S-a lansat Revista Bulevard – tinute party

Mare lansare mare, cu mult mister in jur. Ce o sa fie, ce o sa contina, va fi online, va fi print? S-a lansat de 2 ori cum s-ar zice, ‘oficios’ si cu un party in Boiler, unde o multime de lume faina din Cluj s-a adunat si s-a imbracat cat se poate de variat si creativ.

Am aflat si va spunem si voua ca Revista Bulevard va fi o revista online cu si despre lucruri frumoase. Categoriile sunt variate, includ si sectiunea de fashion si vom fi cu ochii pe ea. In rest, in spatele proiectului sunt doar nume faine din Cluj si pe aceasta cale ii felicitam si noi: Genoveva Hossu – Primera si a ei fiica, Gloria (cu care-mi impart pare-se numele si care ma face sa ma simt mandra de el si putin invidioasa ca eu n-am reusit sa ma remarc la o varsta asa de frageda:D.(asadar, nu eu sunt Gloria din echipa, cum am fost intrebata la party)) Adi Hadean, Gabi Ludusan, Adela Sabau, Vasile Covaciu si dati click pe Redactie pentru lista completa.

Noi mai vrem sa multumim pentru poze, (Liana Haitonic) caci am plecat la lansare fara arme, a se citi aparat de fotografiat, si era sa ratam cateva obiecte vestimentare purtate tare gales. Am facut o selectie dintre pozele oficiale si va invitam astfel si pe voi in culisele lansarii, atat de la Inspire Business Center, cat si din Boiler.Leave a Reply