logo

Haunted Roses 1 – Sedinta foto Laura Balc

6 modele. 1 locatie. Intreaga echipa de 17 oameni.

A fost gandit ca un experiment – un proiect pentru a sublinia viziunile diferite ale artistilor.

Aveam la dispozitie splendida locatie a Hotelului Continental, care din pacate se distruge, dar din fericire da un aer extrem de dramatic oricarei sedinte foto. Am strans multe modele la un loc printre care si bloggerite dragi noua. Am avut mai multi designeri cu tinute si viziuni extrem de diferite. Si am avut trandafiri din hartie creponata – Hana.

A fost facut in preajma Halloweenului si pentru ca modelele erau cele care bantuiau hotelul, am zis ca vor fi niste iele mai infricosatoare cu machiaje dramatice si coafuri finisate.

Poze de la making of aici.

2 fotografi.

Aceasta este perspectiva unuia dintre ei.

Haunted Rose in Laura’s Eye.

Fotograf: Laura Balc

Tinute: Astrid Tirlea

Boudoir Designers Boutique: Cherie Marie, Laura Ion,

Hair: Boudoir Studio Prive (Mihaela Goia, Eduard Dabican)

Make-up: Deea Make-up and Iuli

Trandafiri: Kamino Hana 3 Responses to “Haunted Roses 1 – Sedinta foto Laura Balc”

  1. Totul a iesit minunat , sunt superbe pozele:) Felicitari tuturor celor care s-au ocupat ca totul sa iasa atat de bine! Asteptam si restul pozelor :)

  2. marina says:

    Fara nici o urma de indoiala ati fost superbe toate . Pozele au iesit fantastic :) Pacat de acel hotel ca il lasa sa se degradeze in halul asta :(

  3. […] Eduard Dabican) Make-up: Deea Make-up and Iuli Trandafiri: Kamino Hana  Restul pozelor aici: Haunted Roses – Şedintă foto Laura Bâlc Yellow Rose – poze by Emil Restul pozelor aici:  Hotel Continental – Yellow Rose Poze […]

Leave a Reply