logo

Cum apreciem siteurile de haine?

Mai nou avem parte de o explozie de magazine online. Am zice ca e si cazul dupa ce ne plangeam ca noi nu gasim nimic in tara, ca daca vrem haine trebuie sa ne comandam de afara si sa platim mult pe transport. Nu cred ca mai putem carcoti ca nu avem de unde alege.

E-commerce-ul pe fashion e in floare. Si conform celor de la 2parele, care se ocupa cu marketingul afiliat, nisa de pe fashion e una in crestere si aducatoare de profit. Ca sa fiu sincera, de foarte multe magazine online am aflat accesandu-le baza de campanii.

Cu nebunia cauzata de Vinerea Neagra am aflat de si mai multe magazine. Asta e scopul Black Friday-ului, sa se promoveze cat mai multa lume. Cum omul nu poate refuza reducerile, e mult mai tentat sa le caute si sa scotoceasca onlineul dupa cat mai multe locuri din care sa aleaga produse dintre cele mai atractive. Exista pana si un site care strange la un loc siteurile de magazine online care participa la Black Friday. Bloggerii sunt abordati cu mailuri si rugati sa dea zvon in tara despre reducerea cutare de la magazinul cutare.

Nu ne mai bazam doar pe Google atunci cand cautam dupa haine de femei, sau ghete sau cercei. Adwordsul nu e tocmai atractiv pt magazine. Citim pe bloguri cine ce mai recomanda. Vedem pe facebook cine la ce pagina mai da like.

Asadar, e de apreciat cand magazinele online apeleaza la un mix cat mai variat cand vor sa se promoveze. E de apreciat cand un magazin online roaga bloggerii sa intre pe siteul lui si sa scrie despre el, sa scrie despre cum se descurca pe el si ce parere are despre ceea ce ofera. Asta mi-a placut cel mai mult la cei de la Jolidon, care atunci cand si-au lansat minunatul magazin online, au rugat cativa bloggeri sa isi comande ceva pt a testa siteul si livrarea, contra unui mail in care am trimis feedbackuri.

Am primit o astfel de invitatie, de a cerceta siteul, de la Style24/7 si am stat sa-l studiez cu ochi critic. Am inceput sa ma uit la pulovere pt ca sunt in cautarea unuia. Au cateva modele care chiar mi-au atras atentia.

De fapt, in orice categorie m-am uitat, ceva ceva tot mi-a placut. E destul de diversificat. Ceea ce am observat totusi e ca mai degraba te duce cu gandul la vara si te pregateste pt ea si te lasi purtat de val si-ti dai seama ca e totusi frig si mai bine cauti ceva mai gros.

Pozele de pe site sunt bune. E bine ca e pozat un manechin viu si sunt asortate piesele. Imi place ca e usor de navigat si e si mai usor “sa bagi ceva in cos”. Daca revii pe site atunci cand te-ai decis sa cumperi nu mai trebuie sa deschizi pagina produsului, ai buton de comanda online chiar sub piesa.

Tariful per colet de 19,5 pare destul de mult fata de alte siteuri. E gratuit doar in cazul in care comanzi de peste 300 de lei. In acest caz, recomand comenzile in grup :)

In mare, daca vrei haine de femei, arunca un ochi si pe style24/7 si poate gasesti ceva pe placul tau.Leave a Reply