logo

Fix my hat

Înca din cele mai vechi timpuri oamenii şi-au protejat capul acoperindu-l cu diverse: căciuli, pălării. Pe atunci, pălăriile erau folosite ca un accesoriu important, deoarece indicau statutul social, iar acum pot întregii un outfit dându-i un aer mai sofisticat. Pentru a nu părea că ne-am pus pe cap ceva în graba din cauza frigului, trebuie să ştim cum să alegem acest accesoriu.

Pălăriile sunt cele mai classy! Îţi protejeaza capul de frig, dar în cele mai multe cazuri sunt purtate la evenimente importante,  de ceremonie sau religioase. Pentru un outfit mai sobru puteţi opta pentru o palarie vintage neagra sau crem.

Pentru a exprima femininitate, căciula trebuie să fie simpla, din blana, fără să acopere în totalitate urechile. Acest accesoriu poate fi purtat atât la o ţinuta eleganta, cât si la o ţinuta casual.

Posibile outfit-uri cu acest accesoriu:

Căciula in stil turban este tot mai des întâlnită in magazine. Turbanul conferă un aer mai glamour a ţinutei.

Posibile outfit-uri cu acest accesoriu:

Bereta este foarte chic! Asortată cu o fustă cloş vă va face sa simţiţi aerul din Paris. Tres chic!

Posibile outfit-uri cu acest accesoriu:

Fesurile sunt foarte călduroase si draguţe! Pot fi accesorizate la outfit-urile de zi cu zi. Modelele colorate şi ciucurii dau viaţa întregului look! Când alegeţi un fes mai simplu trebuie sa-l purtaţi în contrast cu întreaga ţinuta, de exemplu la un pardesiu de culoare puternică puteţi opta la un fes alb sau negru. Trendul color-block este înca în voga, deci puteţi alege şi un pardesiu albastru electric cu un fes pink, important este să nu-l asortaţi cu întreaga ţinuta! (acestea toate provin de pe site-ul MeliMelo, disponibile şi în magazine)

Posibile outfit-uri cu acest accesoriu:

Toate acestea sunt în trend şi sunt sigura că una dintre ele vi se potriveşte! Pe care o alegeţi?

Gina FîrteLeave a Reply