logo

Tipsuri pentru a profita de reduceri

Oricât de mult ne-ar plăcea hainele, nu ne putem lua chiar tot timpul ceea ce vrem.  E ok să crezi că unele lucruri sunt prea scumpe, dar, din fericire, s-a inventat o soluţie pentru asta. Vorbesc despre reduceri, momentul în care poţi să-ţi iei tot ce-ţi pofteşte inima şi de care nu te-ai îndurat când au apărut colecţiile noi.

De cele mai multe ori hainele sau încălţămintea de calitate sunt destul de scumpe. Poate şi-ar merita investiţia, dar stii ca reducerile sunt un mod de cumpăra lucruri la valoarea lor cat mai apropiata de realitate. De cele mai multe ori vei găsi si la Cluj ceea ce ai căutat la începutul iernii la un preţ mai bun şi cu aceeaşi calitate.

Demodare?!

Unii sunt de părere că lucrurile luate la reduceri se vor demoda până iarna viitoare, dar de fapt majoritatea colecţiilor noi sunt doar o reinterpretare a colecţiilor vechi. Ar trebui sa urmariti colectiile de prefall pentru a vedea in ce merita sa invetsiti.

Poţi folosi ce ai cumpărat iarna asta şi iarna viitoare cât timp foloseşti elementele de îmbrăcăminte în alt fel. Şi până la urmă, cine ar vrea să-şi îmbrace hainele întotdeauna în acelaşi fel?

Short tips

(ca să nu pierzi prea mult timp citind şi să ai timp de shopping prin Cluj!)

1.       Mergi la cumpărături numai când ai răbdare şi timp. Dacă nu eşti în cea mai bună formă, poţi să le amâni pe a doua zi, deoarece sunt obositoare şi s-ar putea să nu faci cele mai bune decizii. Când cauţi ceva anume, fi sigură că ai destul timp la dispoziţie ca să te poţi uita prin toate magazinele preferate de prin Cluj.

2.       Cumpărăturile nu se fac fără bani. Ai grijă să ai destui bani la tine. Nu de alta, dar nu se ştie niciodată când mai găseşti ceva super ieftin şi super frumos în ultimul moment.

3.       Probează tot ce vrei să cumperi. Chiar dacă e de stat la cabinele de probă, s-ar putea ca hainele să nu arate aşa cum îţi imaginezi şi să ajungi să nu le porţi niciodată. Din nou, subliniez importanţa timpului şi a răbdării.

4.       E mai obositor să mergi la cumpărături atunci când  merge și tot restul orașului, și să nu te poți mișca de ceilalți cumpărători avizi. Alege cu grijă ora și ziua în care mergi. De obicei vineri, sâmbătă, duminică seara mall-urile din Cluj sunt full.

5.       Când nu ești sigură de ceva, întreabă. Dacă nu ești sigură cum îți stă, cere o păere sinceră. Dacă nu ești sigură cât costă, întreabă prețul la casă. Dacă nu mai au mărimea ta, nu strică să întrebi o vânzătoare. Nimic nu e mai rău decât să ajungi acasă și să îți dai seama că nu îți place ce ți-ai cumpărat, să fi nevoită să plătești și să îți dai seama că nu ai destui bani sau să știi că mai era mărimea ta și tu nu ai întrebat.

6.       Numai eu am impresia că la reduceri hainele sunt tratate cu multă neglijență? Sunt aruncate de colo colo, împăturite la maxim, băgate sub alte mormane de haine sau pur și simplu lăsate pe jos.

Ai grijă ca ceea ce cumperi să nu fie rupt sau pătat! Ruptura, oricât de mică ar fi, e tot o ruptură care necesita reparație. Și petele pot fi cu două fețe. S-ar putea să iasă, s-ar putea să fie imposibil de scos și atunci te-ai făcut cu o haină bună de purtat prin casă. Acest lucru nu este valabil și pentru nasturi. De cele mai multe ori, hainele au și nasturi de rezervă, așa că în lipsa unui nasture de pe haină îl poți folosi liniștită pe cel de rezervă. Chiar și dacă lipsesc mai mulți nasturi, investiția merită. Cel mai probabil vei găsi înlocuitori pentru cei lipsă.

7.       Dacă nu ești sigură de ceva, poți să ceri să ți se păstreze articolul respectiv la casă. De cele mai multe ori ți se păstrează doar o oră, dar măcar ai timp să te mai gândești.

8.       Take your time & enjoy. Până la urmă, we love shopping!!!

(in caz ca inca nu-l iubiti, mai cititi o data strategia de mers la shopping, fara sa rezulte frustrari!)

*surse imagini: tabu.ro, supersale.ro

Shoppaholica de serviciu: Axi MolnarLeave a Reply