logo

Fashion icon: Kylie Minogue

kylie minogue photo

Fashion icon, trend setter, sex symbol, toate aceste statusuri îi sunt atribuite artistei de origine australiană, în ciuda staturii ei mici. Deşi la început era văzută ca o copilă cu înfăţişare de “girl next door”, în timp Kylie s-a impus în modă, trecând prin numeroase schimbări de look. A ajuns de la fata cuminte, la cea rebelă, iar după ce şi-a câştigat credibilitatea şi controlul asupra carierei, a trecut la o înfăţişare sexy-glamorous. Fiind o mare admiratoare a Madonnei, Kylie şi-a dorit mereu să fie ca ea, dar cu toate astea şi-a creat o imagine proprie, îmbrăcând outfit-uri ce au rezistat în timp. Stilul ei vestimentar este o reflexie a muzicii pe care o cântă: presupune multă culoare, foarte feminină, cu accente electrizante.

kylie minogue style

kylie minogue stage outfit

În videoclipul “Spinning Around” (2000) îşi scote posteriorul în evidenţă cu o pereche de pantaloni scurţi aurii, care, deşi la vremea respectivă au costat doar 50 de penny, au atras toată atenţia publicului, rămânând un articol vestimentar despre care lumea o întreabă şi azi. Un an mai târziu, în 2001, un alt outfit îşi lasă amprenta asupa carierei. Este vorba de binecunoscutul jumpsuit alb, cu glugă, extrem de decoltat, din videoclipul “Can’t Get You Out Of My Head”.

in your eyes dress

cant get you outta my head dress

 

În 2006, după ce a învins cancerul la sân, artista a revenit în lumina reflectoarelor, devenind astfel un simbol al speranţei pentru toţi cei care suferă de cancer. Părul foarte scurt al artistei, care creştea în urma chimioterapiei, îi dădea un aer fresh, ce îi contura perfect trăsăturile feminine.

hair kylie minogue

Indiferent că este vorba de un videoclip, concert, covor roşu sau viaţa de zi cu zi, Kylie dă mereu dovadă de creativitate şi bun gust. A colaborat de-a lungul anilor cu numeroşi designeri internaţionali şi australieni. Dolce&Gabbana s-au ocupat de multe din outfit-uirle pentru turnee, şi de apariţiile ei pe covorul roşu. A apărut pe coperta unor reviste ca Vogue, GQ, Elle, The Face sau i-D.

kylie minogue magazine

În 2007, la Victoria and Albert Museum, Londra, a avut loc o expoziţie a celor mai memorabile costume purtate de Kylie de-a lungul carierei.

În 2012, Kylie a celebrat 25 de ani de carieră, iar azi, la 44 de ani, este în continuare o apariţie extrem de interesantă şi de urmărită.

kylie minogue outfit fashion

kylie minogue hair

kylie minogue flash me

kylie minogue fashion 1

kylie minogue fashion

kylie flashme

minogue kylie flashme

kylie minogue video

kylie minogue street style

street style kylie minogue

kylie minogue red carpet

red carpet kylie minogue

kylie_minogue-kylie-frontalSursă poze: http://lovekylie.tumblr.com/

 

 

 

 

 

 

 Leave a Reply