logo

Sneakers Fever

017

 

Deşi la început au fost lansaţi ca încălţăminte pentru sportivi, azi sunt purtaţi de toată lumea, şi nu doar cu îmbrăcăminte sport. Trendsetterii au dat startul, purtându-i cu orice, chiar şi la costum. Acest tip de încălţăminte a fost prima dată lansat pe piaţă de către firme de articole sport cum sunt Adidas, Fila, Nike, Converse sau Reebok, dar cu timpul au fost preluate şi de marile magazine de street fashion, cele mai reprezentative pentru România fiind cele ce aparţin de Inditex Group. Pe lângă faptul că o pereche de sneakers sunt extrem de comozi şi flexibili, aceştia se găsesc într-o gamă foarte largă de modele, culori şi materiale.  Sunt atât de versatili încât pot fi purtaţi cu orice, de la pantaloni conici la rochii uşor pretenţioase.

High-tops, sunt probabil cele mai căutate modele, şi fiind peste glezne, ies altfel în evidenţă, faţă de celelalte tipuri de sneakers. Un model ce a invadat ceva mai recent magazinele este high-tops cu platformă (wedge sneakers). La prima vedere nu se observă o diferenţă majoră, platforma aflându-se în interiorul papucului. Avantajul este că oferă corpului o ţinută mai elegantă, sunt un plus pentru persoanele mici de înălţime, dar şi pentru cele cu un număr mare la picior, deoarece îl face să arate mai mic.

Sandra Bendre, blogger de modă, este şi ea una din adeptele acestui tip de încălţări, şi reuşeşte mereu cu succes să le introducă în diverse ţinute.

90a

ks

o0

htz

wedge

35

ROB_

sb1Leave a Reply