logo

Fashionable Couples: David şi Victoria Beckham

big4

Dacă Ken şi Barbie ar exista, sunt sigură că ar fi geloşi David şi Victoria Beckham.  Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase şi stilate cupluri mondene şi sunt o inspiraţie pentru milioane de faini din întreaga lume.

1335201342_david-beckham-victoria-beckham-zoom

Relaţia lor  a luat naştere în 1997, când David Beckham, căpitan pe atunci la Manchester United, a invitat-o pe membra trupei Spice Girls  la un meci al echipei. Fiind considerată cea mai stilată dintre cele 5 Spice Girls, paparazzi o urmăreau pe Victoria pretudinteni şi astfel, relaţia lor a ajuns rapid în tabloide. Nici David nu era o personalitate neglijabilă, fiind idolul multor femei din întreaga lume. Aşadar, fiecare întâlnire şi apariţie în public a cuplului genera sute de articole şi comentarii. Noi nu putem decât să ne bucurăm de această mediatizare pentru că internetul este plin ochi de fotografii care ne dovedesc că ei doi formează una dintre cele mai bine îmbrăcate perechi din showbiz.

article-1245376-07F8C00A000005DC-538_634x774

Se poate observa cu uşurinţă că cei 13 ani de căsnicie şi-au pus amprenta asupra stilului fiecăruia. David şi Victoria apar adesea împreuna în ţinute asortate şi foarte bine gândite, mai ales pe la evenimente sau pe covorul roşu.

cats cats2

În timpul liber, ambii preferă un stil casual şi simplu. David încă are aerul ştrengăresc din tinereţe, purtând tricouri simple şi câte un fes aruncat neglijent pe cap. Victoria abordează mai mereu look-ul de femeie puternică şi încrezătoare, care o defineşte atât de bine.

David And Victoria Beckham Watching Their Sons Play Soccer In Los Angeles

david-beckham-heathrow-airport-01 david-victoria-beckham-singapore-04

Să nu uităm că acest cuplu are o relaţie îndelungată şi cu lumea modei.  Începând cu anul 2004, Victoria şi-a lansat linii de blugi, ochelari de soare dar şi două parfumuri, pentru El şi pentru Ea, cunoscute sub numele Intimately Beckham. Cuplul a devenit imaginea lenjeriei Emporio Armani în 2010 iar de atunci, colaborările au început să curgă. David reprezintă acum cu mândrie brandul H&M iar Victoria a susţinut propria prezentare de modă la Săptămâna Modei de la New York.

Beckhams-Armani1

Nu în ultimul rând, stilul lor vestimentar şi pasiunea pentru modă se răsfrânge şi asupra celor 4 copii ai cuplului.  Cei trei băieţi şi mezina familiei sunt văzuţi mereu în ţinute matchy şi bine puse la punct, alături de părinţii lor deja consacraţi pentru simţul lor estetic. O familie cu adevărat frumoasă!

Beckham-family

The Beckham Family Grabs Lunch At Tsujitsa Artisan Noodles

b4e487f9838_634x498

 

Iulia Romana Pop

 One Response to “Fashionable Couples: David şi Victoria Beckham”

  1. Ioana says:

    cuplul meu preferat! <3

Leave a Reply