logo

Curs de stil: Fii propria ta stilista

In medie, femeile isi petrec doi ani din viata in fata dulapului, intrebandu-se de ce nu au nimic de imbracat. Doi ani! Timp in care ar fi putut absolvi un masterat, renova complet o casa, face un copil sau un milion de alte lucruri mai interesante.

Asta am aflat din comunicatul trimis de Image Matters, care promoveaza cursul de stil – Fii propria ta stilista! E destul de shocking!

Pe Irina Markovits o stiti sau de pe al ei blog stylediary, sau din interviurile noastre, sau poate ati cunoscut-o la The Woman. Cele mai norocoase ati fost poate la cursul ei de anul trecut. Vestea cea buna e ca Irina revine cu al ei curs de stil si va invita in 20-21 aprilie sa luati parte la el. 

Mai jos aveti detalii despre curs si impreuna cu Irina am decis sa va oferim prin concurs 5  locuri cu reducere de 20%. (adica 96 euro in loc de 120 euro)

Lasa-ne un comentariu in care sa ne spui care e piesa din garderoba ta pe care o iubesti dar e cel mai greu de asortat si sta pe umeras cersind atentia ta. Da un share postului pe facebook si da un like la flashme si un attending la eventul creat pentru acest curs. In 10 aprilie vom anunta cele 5 castigatoare.

vizual curs Cluj

Gandit sub forma unui workshop interactiv si intensiv, cursul “Fii propria ta stilista” isi propune sa fie un ghid complet, aflat la indemana femeilor, atunci cand sunt puse in fata vesnicei dileme vestimentare: “Eu cu ce ma imbrac astazi?”

Principiile, recomandarile personalizate, informatiile teoretice si demonstratiile practice le vor fi o resursa timp de multi ani: vor ajuta participantele sa isi construiasca iscusit o garderoba de poveste, sa stie exact ce si cand sa poarte, sa isi aleaga croielile in functie de silueta, sa asorteze dintr-o privire culori si texturi, sa priveasca cu discernamant linia unei rochii sau forma accesoriilor, sa isi actualizeze garderoba si stilul in functie de buget, sa faca shopping orientat si calculat, nu din impuls..

De aceea, pe langa informatiile structurate despre tipologia conformatiilor feminine, cromatica, identificarea stilului vestimentar propriu, in curs sunt incluse exercitii de creativitate si outfit creation, demonstratii practice, evaluari ale tinutelor sau stilului fiecarei participante. Pe langa suportul de curs, workshopul “Fii propria ta stilista” ofera si o serie de recomandari individualizate, astfel incat experienta cursului sa fie cat mai apropiata de cea a unei sesiuni individuale de stil.

Cursul “Fii propria ta stilista” are o durata de 12 ore, impartit in 2 sedinte a cate 6 ore. La final, participantele vor detine o fisa-profil a ceea ce le reprezinta: tip de silueta si reconturarea ei prin intermediul croielilor, imprimeurilor si detaliilor vestimentare, coafuri recomandate, paleta cromatica potrivita, stil vestimentar definitoriu, principii de organizare a garderobei, destinatii si recomandari de shopping.

Cluj: 20-21 aprilie intre orele 11-17

Numar maxim de participanti: 25 persoane

Inscrieri si informatii detaliate la: office@imagematters.ro

 

Structura si temele cursului

ZIUA 1

1. Cine suntem si ce exprimam cand ne imbracam?

– Psihologia stilului: dincolo de usile dulapului. Cum se reflecta personalitatea in alegerile noastre vestimentare, in obiceiurile de shopping si in organizarea garderobei

Stiluri si personalitati vestimentare. De la Clasica sau Romantica, la Dramatica, Naturala sau Creativa: cum ne recunoastem stilul, cum il definim, cum il facem sa evolueze

Siluetele si garderoba. Tipologii si conformatii ale siluetelor feminine: ce tip de conformatie avem, ce principii vestimentare se aplica in cazul fiecarei siluete, cum cream o tinuta si o garderoba care sa ne avantajeze silueta, ce piese vestimentare se potrivesc fiecarei siluete si garderobe.

Exercitiu practic: Identificarea conformatiilor fiecarei participante, crearea unui profil vestimentar, selectarea detaliilor vestimentare si accesoriilor care se potrivesc fiecarei participante.

ZIUA 2

Cromatica garderobei. Culorile potrivite: cum identificam si alegem cea mai potrivita paleta de culori  in functie de pigmentatia tenului, culoarea ochilor si a parului; cate culori putem purta intr-o tinuta si care sunt regulile de combinare ale acestora; in ce culori iti alegi accesoriile si machiajul; cum porti negrul; cum faci diferenta intre culori calde/ reci, intense/ estompate, pastel/ intunecate.

Exercitiu practic si demonstratie: femei diferite, palete cromatice diferite. Identificarea paletei cromatice potrivita fiecarei participante

ABC-ul accesoriilor.  Alegerea bijuteriilor in functie de fizionomie ,stil si proportiii; ce fel de accesorii si cate punem “cutia de bijuterii;  cate accesorii purtam la o tinuta si cum le folosim

Planificarea garderobei: “mix & match”sau cum cream maximum  detinute cu minimum de haine; care sunt piesele de baza si piesele  de completare; reguli de asortare ale hainelor;  cum se realizeaza un buget si un calendar de shopping

Exercitiu practic: evaluare individuala a tinutelor aduse de fiecare participanta. Evaluarea stilului si imaginii fiecarei participante.

Lectie practica de auto-machiaj: tipuri de fizionomii, pigmentatierece/  calda, machiajul in functie de culoareaochilor, tips&tricks pentru machiaj de zi si de seara.

 One Response to “Curs de stil: Fii propria ta stilista”

  1. […] Mai multe informatii despre curs (pret bilet si program) gasiti aici. […]

Leave a Reply