logo

2013 Adidas Originals By Jeremy Scott

O colecţie excentrică din partea designerului Jeremy Scott  ne întâmpină în sezonul primăvară/vară al acestui an, colecţie ce propune revenirea la basic-urile nativilor americani. Arta şi cultura lor se regăseşte în print-urile de pe hainele şi pantofii sport din colecţia 2013 ADIDAS ORIGINALS BY JEREMY SCOTT. Felul în care sunt mixate totem-urile, aripile, print-ul leopard şi motivele etnice, este unul ingenios, cu totul original.

editorial

Viziunea pe care Jeremy Scott a avut-o asupra acestei colecţii nu se limitează doar la amerindieni. Designerul doreşte să ne poarte în timp, prin urmare a combinat stilul punk al anilor ‘70 cu elemente ale culturii urbane din anii ‘80 şi rave a anilor ‘90 pentru a obţine acel efect îndrăzneţ şi distractiv cu care şi-a obişnuit fanii din întreaga lume.

 

Promo-ul oficial adidas Originals | by Jeremy Scott SS13, aici.

 

Noile sale creaţii pentru Adidas au făcut deja furori în rândul vedetelor. Cara Delevingne a fost fotografiată pe străzile din New York, purtând adidaşi cu aripi de vultur, în nuanţe puternice şi a atras numeroase comentarii pe contul personal de Twitter, atunci când s-a pozat alături de Jeremy Scott.

pic56

Designerul a mai lucrat cu Adidas în anul 2008. Atunci a lansat pentru prima dată ideea de adidaşi cu aripi, dar şi cei cu ursuleţi, deveniţi atât de celebrii în rândul vedetelor. Încălţămintea din colecţia respectivă a devenit un bestseller iconic pentru brand.

Scott este cunoscut ca având o relaţie specială cu un număr mare de vedete ca Gwen Stefani, Kanye West, Lady Gaga, Rita Ora şi Nicky Minaj. Karl Lagerfeld îl consideră a fi singurul designer demn să îl succeadă la conducerea casei de modă Chanel.

Originar din Kansas, Missouri, Scott a absolvit Institutul de Artă Pratt din Brooklyn. Şi-a început cariera în Paris şi a susţinut numeroase prezentări în toate capitalele modei. El este cel care a creat costumul futurist de stewardesă al solistei Britney Spears, în videoclipul piesei Toxic, precum şi cele mai recente ţinute ale personajului Miss Piggy din Muppets Show. Rochiile inspirate din mâncarea fast-food, sneakerşii cu cap de ursuleţ sau coadă de leopard,
sau ochelarii de soare în formă de Mickey Mouse, pe care i-a purtat Lady Gaga în videoclipurile şi concertele sale sunt, de asemenea, creaţiile lui.

jeremy-scott-adidas-swatch-05

 

8768

ront-horz

adidas-originals-by-jeremy-scott-03

pic09

 Leave a Reply