logo

Campanie Roberta Biagi – Spring Summer – Night version

Client: Roberta BiagiIulius Mall Cluj Napoca, parter, langa Tommy Hilfiger

Find entire (day version here) spring summer catalog, under the pictures!

Fotograf: Vlad Gherman

Model: Carmen Grebenisan

Make-up: Deea Balgaradean

Hair: Ioana Todoran Boulevard Studio

Project signed by: Flashme

Carmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj Romania Carmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj Romania Carmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj RomaniaCarmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj Romania Carmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj Romania Carmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj Romania Carmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj Romania Carmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj Romania Carmen Grebenisan for Roberta Biagi campanie spring summer Cluj Romania

Brandul  Roberta Biagi a fost fondat in 2009 de catre fratii Gianluca, Charles si Roberta Vorzillo, aceasta din urma fiind designerul colectiilor. Din 2006 in grupul Biagini s-au creat si vandut accesorii, curele si posete, iar extinderea spre haine a fost una evidenta.

Roberta Biagi se adreseaza femeilor intre 20 si 40 de ani cu un venit ridicat si care apreciaza calitatea Made in Italy. Nu doar compania este italiana, ci tot ce produce aceasta este fabricat tot in Italia, ceea ce justifica preturile.

An dupa an, colecțiile au fost create in numele libertății și a fanteziei.  Echipa de creatie este una tanara si intreaga lor comunicare este dezinhibata si plina de curaj. Campaniile lor ridica sprancene si atrag tineri care vor sa se exprime cu usurinta prin ceea ce poarta.

Va poftim sa intrati pe siteul lor pentru a vedea campania de primavara-vara si materialele video.

Noi am facut un catalog care se adreseaza clientilor din Romania, pentru magazinele din Oradea si din Cluj din Iulius Mall. Am ales tinute de zi si tinute de noapte, hainele din magazin putand satisface clientele mai cuminti, care cauta ceva casual-elegant, dar si clientele care ies des in cluburi sau prefera un look sporty chic.

Mai trebuie sa stiti ca va puteti face un card de fidelitate si astfel chiar de la prima cumparatura beneficiati de o reducere de 20%, care urmeaza sa se aplice si la urmatoarele achizitiiOne Response to “Campanie Roberta Biagi – Spring Summer – Night version”

  1. […] Toate hainutele le gasiti in magazinul Roberta Biagi din Iulius Mall (la parter).  Gasiti mai multe poze de la shooting aici si aici. […]

Leave a Reply