logo

Fashion Hunt vă fotografiază şi vă premiază!

Câştigă una dintre cele două sesiuni de shopping în valoare de 1.000 de lei alături de Andreea Raicu! Style Hunt este concursul ce marchează lansarea fashion blog-ului Iulius Mall Cluj.  În perioada 19 – 26 aprilie, în intervalul orar  10.00 – 22.00cinci fashion bloggeri  vor “vâna” clienţii care impresionează prin stilul vestimentar abordat. În plus, pasionaţii de shopping se pot fotografia zilnic, între orele 17.00 – 19.00, la foto corner-ul amplasat la intrarea principală, lângă magaznul Zara.

Fotografiile în care sunt surprinşi fashion-iştii, atât de la foto corner, cât şi în mall, intră automat în concurs. Fotografiile vor fi încărcate pe blog la sfârşitul fiecărei zile. Pentru a câştiga cele două sesiuni de shopping în valoare de 1.000 de lei, tot ce trebuie să facă participanţii este să  salveze fotografia cu ei şi să o încarce în aplicaţia de concurs de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj şi să adune cât mai multe voturi! Joi, 25 aprilie la ora 00.00 vom spune stop vot, iar vineri, 26 aprilie, vom anunţa câştigătorii celor două sesiuni de shopping în valoare de 1.000 de lei!

Câştigătorii vor fi însoţiţi de Andreea Raicu pentru alegerea ţinutelor, iar îndrăgita vedetă le va oferi sfaturi preţioase în alegerea stilului vestimentar potrivit şi îi va ajuta să se înnoiască cu ţinute în tendinţe!

aplicatie-fb1-723x1024

Mai mult, în data de 27 aprilie, de la ora 18.00,  Andreea Raicu vă invită pe catwalk pentru a afla TOTUL DESPRE FASHION! Vedeta va ilustra tendinţele de primavară/vară 2013 prin conceperea unor outfit-uri alcătuite din piese vestimentare cu o tentă edgy-cool. Seara va culmina cu o prezentare de modă ce va reuni pe catwalk colecţiile brand-urilor  DAMAT TWEEN, GUESS by MARCIANO, MOTIVI, ROBERTA BIAGI şi TOMMY HILFIGER.

Aşadar, până pe 25 aprilie inclusiv,  îmbrăcaţi outfit-urile voastre preferate şi pregătiţi-vă să fiţi fotografiaţi şi să câştigaţi!

header-blog1Leave a Reply