logo

Garage Sale on the Terrace

A venit vara, a trecut vacanta si va asteptam cu o noua editie de Garage Sale de aceasta data pe o terasa!

garage sale on the terrace

Expozantii vor avea pentru voi imbracaminte, incaltaminte si accesorii vintage, noi si second hand, dar si obiecte de decor interior, carti si bijuterii handmade. Va fi si nou si vechi. Vor fi hainute si accesorii de designer si vor fi si haine, pantofi din dulap pe care nu reusim sa le purtam. Bijuterii, accesorii hand-made pe toate gusturile de la Gabriela Popescu si Chat Noir. 

Preturi mici (hainute incepand cu 5 lei!!), preturi de outlet si va puteti targui :)

Luni si marti, 13-14 mai incepand cu ora 16 si pana seara la 22 ne gasiti pe Str. David Ferenc 13 pe terasa celor de la Uptown Arts Caffe.

Veti gasi o terasa cu un aspect vintage, acoperita ca sa ne fereasca de caldura sau de nori, cu canapele, fotolii si tot felul de obiecte de decor vechi si interesante unde puteti servi  limonade, orangeada rece ca gheata, sau poate chiar ceva de mancare, dupa ce-ati scotocit printre ce a adus toata lumea.

 

Dupa ce iesiti de la scoala, de la job, in loc sa mergeti pe o terasa la povesti, veniti la garage sale pe terasa unde puteti face si shopping pe langa povesti.  Hainele si ale comori sunt bonusul evident cu propriile lor povesti :)

 

Nu uitati sa dati going si pe evenimentul de pe Facebook. 

 Leave a Reply