logo

Tudor Personal Tailor. Evolution @Cluj

Noua colecţie primăvară/vară 2013 Tudor Personal Tailor a fost prezentată la Cluj-Napoca în cadrul evenimentului de inaugurare a showroom-ului din incinta hotelului Ramada. Colecţia se numeşte Evolution şi aduce în prim plan elemente fresh, culori îndrăzneţe pentru publicul masculin, şi ţesături speciale pentru sezonul cald. Brandul pune în valoare gentlemanul modern şi esenţa lui, prin conceptul britanic de croitorie privată – made to measure. Participanţii la eveniment au aflat şi mici trucuri de bonton prin care îşi pot ajusta şi pune în evidenţă îmbrăcămintea.

Noutățile pe care Tudor le aduce pentru acest sezon sunt: sacoul soft fused; pantofii și mocasinii din piele naturală realizaţi pe măsura cumpărătorului; țesături speciale pentru sezonul cald – lână cu finețe sporită și, nu în ultimul rând, combinațiile de lână cu mătase, în și bumbac.

Ținutele propuse se adresează cu precădere sferei business, elementele definitorii fiind costumele cu revere ascuțite, în nuanțe de gri și bleumarin- indigo (culoare reprezentativă pentru brandul Tudor), dar și alternative pastel în nuanțe de galben sau chiar roz.

IMG_0042

Accesoriile propuse sunt dintre cele mai rafinate: cravate, papioane, dar și brâuri și batiste din mătase naturală, butoni din argint și marele succes lansat la începutul toamnei trecute – pantofii pe măsură.

Invitaţii de onoare ai serii au fost artişti şi parteneri de renume, printre care se numără sculptorul Cristian Orza, care a prezentat lucrări simbiotice inedite din lemn şi metal. Alături de sculpturi, a fost expus proiectul de fotografie “Lost in Present” semnat de Chris Nemes, lucrări ce combină elemente tradiţionale de fotografie cu moderne înscrieri UV.

Rafinamentul serii a fost completat de sortimente premium de vin oferite de către La Chambre şi delicii culinare pregătite special pentru această ocazie de către gazda evenimentului, Ramada Hotel.

Noua colecție poate fi admirată la noul showroom din Calea Turzii 43- 49, Ramada Hotel, Corp B, Cluj- Napoca. www.tudor-tailor.com

IMG_9953

Tudor Personal Tailor & Olimp Models Agency

Tudor Personal Tailor & Olimp Models Agency

Tudor Personal Tailor & Olimp Models Agency

Tudor Personal Tailor & Olimp Models Agency

Tudor Personal Tailor & Olimp Models Agency

IMG_9953

IMG_9993

IMG_9967

IMG_9956Credite foto: HORCRIS PHOTOGRAPHYwww.facebook.com/horcrisOne Response to “Tudor Personal Tailor. Evolution @Cluj”

  1. Credite foto: HorCris Photography

Leave a Reply