logo

Cum dicteaza festivalurile de muzica noile colectii de moda

Un festival de muzica demult nu mai aduna doar fani ai muzicii. La un festival mergi pentru a te distra, pentru a evada dintr-un cotidian intr-o lume unde conteaza doar prietenii, muzica, fotografiile, drumul si bagajele. Mai conteaza si cu ce te imbraci, pentru ca nu-i asa, trebuie sa fie practic si chic in acelasi timp.

Se pare ca marile branduri de toale si accesorii sunt si ele fani festivaluri si stiu ca produsele lor trebuie sa ajunga la distractie, sa fie pozate si sa fie in centrul atentiei. H&M a fost extrem de implicat in Coachella, Guess a scos o colectie de festival si a facut si un party in cinstea acestuia, Forever21 a luat-o pe Sky Ferrera ca reprezentanta a colectiei capsula tot pentru festival…si lista continua cu idei tot mai ingenioase cu care ies in evidenta pentru iubitorii de concerte in aer liber.

 

H&M

H&M iubeste muzica si a fost sufletul festivalului Coachella, a lansat colectii separate pentru iubitori de rock sau indie. Pe siteul dedicat gasesti tot soiul de informatii http://hmlovesmusic.com/, implica bloggeri care calatoresc in jurul lumii la festivaluri pentru a vana trenduri, fac concursuri cu tinutele de la festivaluri, cauta trupe noi, promoveaza muzica lor.


Folder dedicat pe pagina lor de facebook cu obiecte numai bune de cumparat si purtat la festival.

Urban Outfitters

Brand extrem de prietenos din State care insa s-a extins cu multe magazine fizice si vand bine si in online, are si el un blog dedicat festivalurilor: http://blog.urbanoutfitters.co.uk/?cat=712

ASOS U.K.

Pe Asos ai categorie speciala dedicata obiectelor  potrivite festivalurilor, menite sa te inspire sa-ti creezi tinutele, si o selectie de tinute create de altii, la fel menite sa te inspire. Propunerile lor pentru acest sezon de festivaluri sunt franjurii, imprimeurile aztce, gecile de piele cu franjuri si bentitele cu urechiuse de pisici.

Guess

A scos o colectie capsula special pentru festivalurile EDM (electornic dance music). Propunerile lor sunt un amestec vintage de flair american clasic, asadar imprineuri aztece, jeansi si franjuri. Intr-un magazin din Chicago s-a tinut inclusiv un soi de warm-up party pentru lansarea colectiei cu DJ si vouchere de reducere.

Forever 21

Sky Ferreira e pe val si nu putea sa nu fie “racolata” de vreun brand pentru a-l reprezenta. Forever 21 a ales-o pe cantareata/actrita imaginea colectiei lor capsula dedicata festivalurilor, ce contine topuri crosetate, bandane, si denimuri decolorate de tipul diy.

 

Si in Cluj urmeaza sa inceapa festivalul verii peste nu mai putin de 4 zile. De abia asteptam sa vedem voi ce alegeri de tinute o sa faceti la Electric Castle!

 Leave a Reply