logo

Fashionality – Exercitiu de stil

In data de 27 iulie, in Vertigo  va invitam la o intalnire „ca intre fete”, un dialog deschis si informal sau un exercitiu de stil sub indrumarea a 5 top fashion & lifestyle bloggeri locali si specialisti hairstyle.

Alina Ceusan ne va vorbi despre personal branding de la online la offline, tips&tricks pentru bloggeri si nu numai.

Ioana Chisiu (fashionspot.ro) ne va spune cum sta treaba cu „time management-ul” sau cum ne descurcam cand incercam sa le impacam pe toate: familia, cariera, pasiunea…
A doua tema de discutie propusade Ioana ar fi” cromatica garderobei”: cum identificam si alegem cea mai potrivita paleta de culori in functie de pigmentatia tenului, culoarea ochilor si a parului; cate culori putem purta intr-o tinuta si multe altele.

Sandra Bendre (SandraB.ro) ne va spune cum putem sa ne alegem hainele in functie de personalitate, de job-ul pe care il avem sau de evenimentul la care participam si ne va face o mica demonstratie: cum putem transforma o tinuta de zi in una de seara.

Madalina Merca (indiechase.blogspot.com) ne va vorbi in termeni indie: cum sa obtinem „that perfect indie look”, care sunt piesele de baza din garderoba si cum le putem transforma in tinute pentru toate ocaziile.

Sigina Pop (sigina.ro) va dezbate subiecte precum nutritie & lifestyle sau cu alte cuvinte „Cum sa mancam frumos” si ce presupune acest lucru.
1002760_630334893643454_69221915_n
Pe partea de Hairstyle cei de la Pop Expression ne vor demonstra live cum putem obtine instant 10 look-uri diferite perfecte pentru acest sezon, fara a necesita eforturi prea mari.

Vor fi oferite 6 premii sub prin tombola: Tinuta oferita KANAO, un outfit Boho Chic, o creatie Diana Secara si 3 premii oferite de Pink Diamond.

Discutiile vor fi libere si deschise iar participantii vor avea timp sa puna intrebari in functie de temele abordate.

Va puteti achizitiona biletele doar in avans, in limita locurilor disponibile, de la partenerii evenimentului, Boho Chic, Str.Napoca 27 – Colt cu Potaisa (informatii si rezervari 0743680195). Pretul acestora este de 35 de lei in care e inclus un bufet fresh&light cat si un welcome drink la alegere.

See you there!

Partenerii evenimentului:
Organizatori: High Heels Events
Parteneri: KANAO
BOHO CHIC
VERTIGO
Cedratine
Rastaurant Tokyo
Pink DiamondLeave a Reply