logo

Sick Love – by Diana Flore

Colectia SICK Love Spring/Summer 2014 aduce in prim-plan 10 look-uri si peste 25 de piese toate avand ca motiv central trandafirul. Astfel ca regasim jachete, pantaloni si bustiere din brocard, rochii din voal de matase si jachete din paiete bicolore.

Designer-ul si-a imaginat o tanara pe nume Rose, plina de feminitate insa care lasa in urman uante pastelate ale trecutului ei spinos. Personalitatea lui Rose se dezvolta sub umbra intepaturilor masculine aratandu-si fragilitatea ascunsa in intimitate. Era salbatica, o recunosteai de pe campurile pline de flori asemanatoare unde-si petrecea viata deoarece stralucea precum cea mai puternica stea.

Creatiile designerului imbina cu succes brocardul cu niturile metalice si detaliile aurii intr-un look trash-romantic bine definit. De asemenea voalul de matase si paietele bicolore completeaza cu succes aceasta aparitie.

Piese clasice precum pantalonii cu talie inalta, jachetele biker sau rochiile maxi sunt reinterpretate intr-o viziune sexi-agresivo-romantica, Rose evidentiindu-si perfect personalitatea prin acestea.

Tonurile pastelate de roz, mov si bej si imprimeul floral alaturat tintelor metalice accentueaza ideea dualismului, lupta continua intre feminitate, sensibilitate, puritate pe de-o parte si frivolitate, obsesie si suferinta pe de alta parte.

Designer/Styling: Diana Flore

Photo/Edit: Laura Balc

Model: Laura Iobagel
Hair: Adriana Molnar ~ Catwalk
Make-up: Mihaela Luca ~ Catwalk
Video: Emil Costrut

nume logo mare 3

nume logo mare 4

_LBP6334- _LBP6347 _LBP6362- _LBP6518 _LBP6491  _LBP6449-_LBP6540-0 _LBP6552 _LBP6582 _LBP6622 _LBP6626 _LBP6696_LBP6779-Recovered _LBP6788Leave a Reply