logo

Fashion Videos of the month

A trecut luna septembrie si am gasit videouri interesante din moda, pe care posibil sa le fi ratat. Contin Fashion week-uri, Designeri, Branduri si noutati.

Rick Owens a pus pe podium cel mai memorabil show al acestui sezon, despre care vorbeste mai toata lumea. In loc de modele a folosit dansatori de step, atletici, de diferite etnii,cu varste intre 22 si 40 de ani. Vei vedea in clip parti din prezentare, explicatia designerului pentru alegerile facute. Cu munca de echipa se poate face dintr-o prezentare un adevarat show. Challengeul desigerului? Sa creeze pentru forme extrem de diferite, sa isi adapteze creatiile pentru mai multe tipuri corporale.

Ce-a vrut sa exprime? Ca moda nu trebuie sa fie exclusiva, ci inclusiva.

Tom Ford si-a mutat prezentarea la Londra, creatiile lui adresandu-se femeilor puternice. Powerful powerful powerful.

In interviu aflati mai multe despre Londra, modelel care ii plac si ca “eccentricity is valued here”.

Teaserul colectiei SS14 Burberry a fost filmat de noul Iphone 5s inainte ca acesta sa fie lansat.

Prin parteneriatul intre Apple si Burberry acestia au putut filma cu un set de telefoane iPhone 5s colectia SS14. Telefoanele le-au fost imprumutate inainte ca acestea sa fie lansate, iar clipul e menit sa ofere un teasing pentru showul deisgnerului si sa scoata in evidenta noile featureuri ale camerei 5s.

Fashion Killa, noua piesa a lui A$AP Rocky are un videoclip lansat de cateva zile, din 26 septembrie. O are pe Rihanna ca prietena si actiunea principala e shoppingul pe noapte in high-end fashion boutiques. Versurile? Un soi de plasare publicitara verbala din brand in brand de la vers la vers. 

Rihanna poarta pulover Jeremy Scott, o rochie animal print Tom Ford si devine kinky intr-un top tip bondage Cushnie et Ochs.

Aveti aici o lista cu tot ce poarta in videoclip. How do you like it?

De la video la poze… Tot de la Fashion Weekuri

Anna Wintour caught off guard. Se pare ca in fata unui copil chiar si ei i se poate smulge un zambet adevarat. Poza a fost facut de Victoria Beckham si postata pe Instagramul ei.

Instagram_VB

Who needs cameras? Sa fie telefon si Instagram…

Instagram-AlexismorganOne Response to “Fashion Videos of the month”

  1. Deci… show-ul lui Rick Owens mi s-a parut genial! Fain fain articol :)

Leave a Reply