logo

Genţile sezonului toamnă-iarnă 2013

În acest sezon, avem nevoie de genţi mai mult ca oricând, fie pentru noul început de an universitar, fie pentru un nou job, sau pur şi simplu pentru a comemora începutul noului sezon.  Felul în care ne completăm ţinutele nu este de neglijat, iar genţile au un rol important aici. Cel mai practic este să optăm pentru o geantă de calitate, din piele naturală, în culori uşor de asortat. Cât despre model, marile case de modă au dezvăluit deja, de ceva vreme, preferinţele pentru acest sezon.

Balenciaga recomandă, pentru această toamnă, genţi monocrome, cu tăieturi minimaliste, subtilitatea fiind cuvântul cheie pentru linia toamnă/iarnă a casei de modă. În colecţia de toamnă a brandului Celine, Phoebe Philo vede genţile ca pe o extensie a ţinutelor, mergând pe modele trapezoidale sau simple, genţi de tip holdall sau clutch-uri prin care se poate strecura mâna pentru a putea fi ţinute cu o mai mare uşurinţă.

balenciaga-rtw-fw2013-details-04_080803892639-horz

Balenciaga

celine-rtw-fw2013-details-13_105443319281-horz

Celine

Un mod eficient de a vă achiziţiona o geantă este prin intermediul magazinelor online. Magazine cum sunt Asos, DressLink sau Dasha, au adaptat preferinţele designerilor la nevoile femeilor din viaţa de zi cu zi , punând la dispoziţie modele cât mai diversificate, extrem de actuale.

Pe lângă varietatea de clutch-uri simple şi genţi pe o parte, magazinul online, Asos.com, propune o serie de genţi de umăr cu diferite mesaje inspiraţionale sau haioase. Putem găsi, de asemenea, plicuri şi clutch-uri ale unor branduri ca DKNY sau Moschino.

DressLink.com ne pune la dispoziţie modele ceva mai girlie, viu colorate, cu print-uri şi detalii, sau care iau diferite forme (de pisică, bufniţă, vulpe etc).

asos1-horz

Asos.com

 

Pe Dasha.ro găsim o varietate destul de largă de genţi şi poşete, de la cele office, la genţi casual, de plajă, poşete de damă, la preţuri accesibile, iar calitatea este nelipsită, fiind confecţionate din piele naturală sau ecologică. Păstrează simplitatea propusă de marii designeri, astfel că genţile nu sunt menite să eclipseze restul ţinutei, ci doar să o completeze.  Fiecare model de geantă şi poşetă vine în mai multe culori cât se poate de decente şi actuale, fiind uşor de asortat la orice ţinută. Pentru a vă convinge de practicitatea produselor, acestea sunt însoţite de câte o descriere din care reiese dimensiunea, materialul, ţara de provenienţă, câte compartimente are geanta etc. În plus, pentru că se poartă albul, negrul şi nuanţele de maro şi bej, Dasha.ro ne-a atras atenţia cu diversitatea de genţi din piele, în culorile menţionate. Ce ne-a plăcut şi mai mult, însă, este aspectul care inspiră calitate şi simplitate, fiind, în acelaşi timp, extrem de modern.

geanta-arabica-8594-4-horz geanta-david-jones-melissa-4785-4-horz geanta-din-piele-naturala-julia-6329-4-horz geanta-piele-naturala-milan-4547-4-horz poseta-din-piele-naturala-erika-8716-4-horz

Vedeţi mai multe pe http://www.dasha.ro/genti-piele/

http://www.dresslink.com/bags-creative-bags-c-2_44.html

http://www.asos.com/Women/Bags-Purses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8730&via=top

 Leave a Reply