logo

Shoes&Bags. Tips&Tricks.

 

Două dintre slăbiciunile cele mai mari ale femeilor sunt pantofii şi genţile despre care multe spun ca “nu poţi să ai niciodată destule”. E adevărat că femeile ar prefera să aibă câte o pereche de pantofi şi o geantă pentru fiecare ţinută pe care o îmbracă, dar acest lucru nu prea este posibil decât dacă sunteţi Paris Hilton. Varianta cea mai inteligentă este investirea în una sau două genţi din piele naturală şi o pereche de pantofi confectionaţi din acelaşi material. Bineînţeles, asta înseamnă să investeşti ceva mai mulţi bani, dar rezultatele vor fi de durată şi cu efect.

image1xxl-horz

Asortarea culorii pantofilor cu cea a genţii nu mai este de ceva vreme un must, ba chiar unii stilişti o consideră o greşeală. E destul să se încadreze în acelaşi stil vestimentar şi să fie culori care se potrivesc între ele. În multe cazuri, geanta şi pantofii pot fi elementele care scot o ţinută din banal, pot reprezenta piesele de rezistenţă a ţinutelor. Un outfit all black nu va mai fi plictisitor daca îl completăm cu un plic crem şi pantofi roşii. Mergând, însă, pe accesorii în culori clasice şi modele ceva mai simpliste, vă lărgiţi opţiunile în ceea ce priveşte asortarea lor la cât mai multe ţinute. Am găsit pe Dasha.ro un model de geantă şi o pereche de pantofi care se mulează bine pe stilul casual, smart casual, office şi alte stiluri vestimentare.

asa-horz

Casual. Pentru outfiturile din viaţa de zi cu zi care ne dau voie să experimentăm cel mai mult, o pereche de pantofi şi o geantă în culori clasice şi modele ceva mai simpliste pot fi elementele care să liniştească haosul unui outfit vesel, care tinde să fie prea colorat.

untitledn-horz

Smart casual. Indiferent că este vorba de un workshop care durează toată ziua sau de un eveniment semi special între prieteni, pantofii negri şi o geantă în aceeaşi culoare sunt elementele cu adevarat smart din toată ţinuta, fiind practice şi versatile. Le puteţi asorta la o pereche de jeansi conici, o cămaşă lejera din in şi un sacou. Pe Asos.com găsiţi o gamă largă de genţi care urmează un model clasic, dar cu un aer cochet, iar pe Dasha.ro, perechea perfectă de pantofi, pentru stilul smart casual: comozi, de calitate şi uşor de asortat.

smart poli-horz

Office. La birou sau într-un cadru ceva mai oficial, nu merge nimic mai bine decât un outfit compus din elemente clasice. O varietate prea mare de culori este de evitat, iar la pantalonii din stofă sau la fustele creion care se termină la nivelul genunchilor, alegerea potrivita este o pereche de pantofi comozi, cu toc nu foarte înalt, care să dea corpului o ţinută elegantă.  Pe lângă asta, pe Dasha.ro puteţi găsi o serie de genţi office, practice în care încap toate mapele, prezentările şi lucrurile de care aveţi nevoie într-o zi lungă la birou.

ook-horzOne Response to “Shoes&Bags. Tips&Tricks.”

  1. Site says:

    Super combinatii de haine si accesorii. Pot fi gasite la vreun magazin anume? Mai multe informatii despre genti si posete pot fi gasite si pe http://gentichic.com

Leave a Reply