logo

Naked PR si Fashionality – fashion events Cluj noiembrie

Sfarsitul lui noiembrie aduce evenimente importante si interesante pe zona de Fashion si Business.

Ziua de 30 va fi una full, daca ne accepti ambele propuneri. Timingul e bun, cursurile NAKED incep la ora 10 si se incheie la 14, iar de la 16 te asteapta fetele la Fashionality.

Naked PR ajunge la Cluj in perioada 30 noiembrie -1 decembrie si vor fi sustinute 2 tipuri de curs: Business PR si Fashion PR.

naked PR

Profesorii Naked PR, specialisti care au confirmat in domeniile lor, sunt pregatiti sa creeze o experienta “SHARING” care schimba, misca, transforma viata si aspiratiile profesionale ale participantilor prin:

· resurse si instrumente de lucru – inovatoare, “next big thing”, pline de revelatii;

· cunoastere “BRAIN”, perfecta pentru STORMING-uri inovatoare;

· tips&tricks de la cei care fac istoria PR-ul creativ in Romania 3.0;

Workshopul de Business PR va fi sustinut de Mirela Bucovicean (fondator Molecule F), pe care ati cunoscut-o de la Hotspot Fashion is la Fashion Garden.

“Daca as fi stiut la inceput de cariera in business macar un sfert din cate stiu acum, drumul meu ar fi fost unul mult mai usor si mai rapid. Vreau sa va impartasesc din ce am invatat in 22 de ani de experienta personala, activand in mai mult de 13 industrii. O luam de la zero, lucram impreuna ideile de business, facem planuri de dezvoltare si network, invatam cum sa ne PR-izam pe noi insine si business-ul propriu, aflam impreuna drumul spre succes. Vino sa te descoperi ca “business unit”. Cine stie, poate devenim parteneri in afaceri”, declara Mirela.

Gazdele workshopului de Fashion PR:

Ana Bucur (ex: Saatchi&Saatchi și Graffiti BBDO, colaborator The ONE, actual: Brand Manager Gucci Romania)

Noemi Revnic ( PR supervisor Saatchi&Saatchi, Marketing manager Harper’s BAZAAR & Cosmopolitan, PR The Place si owner al blogului de lifestyle si cultura Placerile lui Noe)

Cursul de Fashion PR este conceput sa ofere nu doar o baza teoretica cu instrumente precise de comunicare, ci si aspectul lor practic, ilustrat si aplicat pe exemple concrete si studii de caz.

Proiectul Naked PR se adreseaza tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR.

Costul unui workshop este de 440 Ron.

Daca ai aflat de la noi despre acest workshop sau am reusit sa te convingem, mentioneaza in formularul de inscriere in campul alte specificatii flashme.ro (beneficiezi si de discount de 10%)

FASHIONALITY- Exercitiu de stil – 2nd Edition

High Heels Events va invita, sambata, pe data de 30.11.2013, in Vertigo Ignition, la o intalnire „ca intre fete” , un dialog deschis si informal sau un exercitiu de stil si creativitate sub indrumarea a 5 top fashion & lifestyle bloggeri locali, specialisti hairstyle & make-up si designeri vestimentari pentru a ne „inspira reciproc” indiferent de job, pasiuni sau stil de viata.

Vezi cum a fost la prima editie aici.

Tombola cu premii: Tinuta KANAO, Creatie Calina Langa, Premii Pink Diamond, Oriflame Grand Prize

Pretul biletului: 35 lei.

Inclus in acesta: Warm drink, Light buffet, Oriflame Goody Bag

Info si rezervari: 0752893217

barfa

Studiile spun că 80% dintre oameni sunt răniţi de cuvinte! 70% din conţinutul conversaţiilor umane este format din bârfa! 60% considera bârfa ca fiind cea mai importantă problemă care trebuie rezolvată în interacţiunile sociale.

Bârfa implica două componente esenţiale:

1. Bunele maniere şi arta de a şti cum să tecomporţi în diverse situaţii de acest gen şi

2. O serie de mecanisme psihologice care stau în spatele acestui proces atât atunci când eşti bârfit, cât şi atunci când bârfeşti.

Temele care vor fi abordate in acest workshop sunt: psihologia din spatele bârfei şi motivele pentru care se ajunge la bârfă, mesajul pe care îl transmit atunci când bârfeşti, tehnici de auto-analiza, tipuri de reacţii şi atitudini în faţa bârfei.

Întâlnireava fi unainteractivaşiaplicativaundeaccentul se punepe “uneltele” pe care le achiziţionezi pentru a face faţă acestui fenomen atât de frecvent întâlnit.

Locaţia: PsyLife Clinic, StradaEremiaGrigorescu, Nr 126, Sc II, Ap 14
Dată: 23 noiembrie, întreorele 10:00 și 17:00
Contribuția:
120 lei
100 lei dacă
achitațipână la data de: 12 noiembrie;
90 lei / persoană
dacăvenițiînsoțiți
Despretraineri:
AncaȘerban
 – consultant în bune maniere (www.manierart.ro)
Raluca Anton – doctor psiholog (www.psylife.ro)Leave a Reply