logo

Item-uri ce ne feresc de frig

Evitaţi clişeul clişeelor în materie de căciuli, mă refer la cele cu urechi de pisică, vulpe, urs etc. Toată lumea le poartă. Le puteţi înlocui cu o căciulă tip aviator din piele, flauşate sau îmblănite în interior.

aviator hat

cheryl cole aviator hat

Un alt accesoriu care, deja de câţiva ani nu mai vrea să plece, sunt încălţările UGG. Nu mai are rost să spun cât de inestetice sunt. Dacă vreţi confort şi stil, Marc Jacobs a creat botinele cu platformă, perfecte pentru sezonul rece.

marc jacobs wedges 1

marc jacobs wedges

În materie de mănuşi, cele din piele, care se termină la jumătatea braţului, nu doar că arată bine, dar sunt şi practice: îţi încălzesc întreaga mână, nu doar palmele, şi îţi permit să porţi piese vestimentare cu mânecă scurtă. Lanvin, Zac Posen sau Yohji Yamamoto sunt doar câteva case de modă care le recomandă.

lanvin gloves

manusi lungi din piele

Venirea sezonului rece nu trebuie să însemne renunţarea totală la pantaloni. Cu atâtea modele de ciorapi groşi şi leg warmers, putem purta pantaloni scurţi din tweed şi rochii, pentru ţinute casual. În plus, putem oricând apela la fustele maxi, care dau un aer ceva mai elegant.

wool tights

h&m leg warmers

 

maxi skirt winter

maxi skirt

 

Pentru a nu mai încărca ţinuta cu fulare şi tube scarves, există opţiunea bluzelor pe gât şi a paltoanelor cu guler. Le recomandă şi brandurile Kenzo, Akris, Celine, Veronique Leroy  şi, mai affordable, Zara.

876875

876

876

 

l-horzLeave a Reply